Kultur

Kærligheden vandt til sidst

5. maj 2010 af Marianna Knudsen
Benjamin og Camilla Petersen har overvundet ægteskabskrisen og giftet sig igen

Første gang, 24-årige Camilla og 25-årige Benjamin Petersen fra Kalundborg sagde ja til hinanden, var for fire år siden og foregik på rådhuset. Dengang fik de papirer på hinanden i et forsøg på at redde det skrantende forhold.

Denne gang siger de ja til hinanden, fordi de elsker og slet ikke kan undvære hinanden.
- Vi troede dengang, at det ville løse vores problemer, hvis vi giftede os. Det gjorde det ikke. Vi har kæmpet lige siden, og først nu føler vi, at det går den rigtige vej, fortæller Benjamin, der derfor ikke har tøvet om at spørge Camilla endnu en gang om hendes hånd.

Benjamin og Camilla har kæmpet hårdt og længe for kærligheden, men nu er de ikke længere i tvivl om, at de hører sammen

Glædelig overraskelse
- Vi tror på det denne gang, for vi har aldrig haft det bedre sammen, fortæller Camilla og indrømmer, at hun alligevel blev lidt paf, da Benjamin faldt på knæ.
- Jeg blev overrasket, for vi er jo gift. Men det her er noget helt andet, siger Camilla,der slet ikke havde turde drømme om et stort kirkebryllup.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Parret medvirker i tv-programmet "De unge mødres drøm", der sendes hver onsdag på Kanal 4, og det er her, at man har kunnet følge Camilla og Benjamins kamp for at redde forholdet med god hjælp fra parterapeuten Rikke Thuesen.

Læs også: Se Camillas forberedelser

Det var foran snurrende kameraer, at parret fra De unges mødres drøm sagde ja til hinanden. Men det glemte det forelskede par hurtigt.

Drømmebryllup på slot
Det var derfor også foran snurrende kameraer, at det unge forældrepar til fem børn kiggede hinanden dybt i øjnene og sagde ja til hinanden i kirken på Holckenhavn Slot ved Nyborg.
- Det er et drømmebryllup, lød det fra Camilla, der havde sin ældste søn, fem-årige Kaspar til at følge sig op ad kirkegulvet.

Lykkelige og nygifte Benjamin og Camilla med alle deres børn. Fem-årige Kaspar (tv), fire-årige Jonas, Lykke på knap to år og nyfødte Lærke. Tre-årige Niklas gemmer sig bag brudeparret.

Ved alteret stod en bevæget Benjamin med parrets knap to-årige datter, Lykke på armen og ventede på sin brud.
- Camilla så fantastisk ud, som hun kom gående op mod mig, fortalte den glade brudgom efter ceremonien, hvor også parrets tre mindste børn, tre-årige Niklas, et-årige Lykke og lille nyfødte Lærke, blev døbt.

Læs også: Malou Stella må ikke flytte for mor

Bryllupsrejse bliver der dog ingen af - og det gør, ifølge den unge mor, heller ikke noget.
- Jeg vil hellere have en stor bil, vi alle sammen kan være i, siger hun med et smil.

Fotos: Jacob Ljørring

Sponsoreret indhold