Kultur

Kaspar og Lambang: Sådan blev vi en familie

27. maj 2021 Vært: Simone Baadsgaard
Parret Kaspar og Lambang Arianto drømte om at blive forældre i mange år, før det lykkedes for dem. Nu har de fået tvillinger, som de er biologiske forældre til.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For parret Kaspar og Lambang Arianto har det ikke været en dans på roser at få børn. Parret, der er kendt fra tv-programmet "Sommerdrømme", var igennem en lang proces, før det lykkedes for dem.

Parret undersøgte flere forskellige muligheder for at få børn, fortæller Kaspar Arianto.

SE OGSÅ: Vinder af Sommerdrømme: Mine ben blev til spaghetti

- Vi havde altid troet, vi skulle adoptere, men udfordringen er, at der er rigtig mange lande, som ikke er lige så frisindede som os og derfor ikke vil give deres børn til homoseksuelle, siger Kaspar Arianto og tilføjer:

- Der er stadig muligheder. Blandt andet fra Sydafrika, men dét vi ikke kunne forlige os med, er ventetiden. Så skulle vi vente måske tre, fem eller syv år.

Derfor faldt parret over muligheden for at benytte en rugemor i USA. Det tog dem over et år at blive matchet med en amerikansk rugemor, men i dag har parret tvillingerne Java og Atlas.

I videoen i toppen af artiklen åbner parret op og fortæller ærligt om den kamp, det har været for dem at blive forældre.

SE OGSÅ: Sommerdrømme: Dét ser du ikke på tv

Sponsoreret indhold