Kultur

Katherina efter 5 dage: Jeg har tabt 3,8 kilo

8. maj 2016 Arkivfoto: Morten Mejnecke - Af Kristian Bo Eriksen
-Jeg er både stolt og overrasket, skriver Katherina fra De unge mødre på den blog, hun deler med Peter. Hun er lige gået i gang med at tabe sig, og har allerede smidt flotte 3,8 kilo efter bare 5 dage. Men Katherina fortsætter.

Katherina fra De unge mødre har sat sig et stort mål. Sådan rent vægtmæssigt. Hun vil ned på omkring de 65 kilo, og det kræver et vægttab på noget der ligner 20 kilo.

Katherina forklarer på den blog, hun deler med sin mand, Peter, at hun har drømme om at få en plastikoperation, men hun må også se i øjnene, at det ikke kan lade sig gøre, hvis hun vejer alt for meget.

Hun er dog så opsat på en kommende operation, at hun har været til en samtale hos en kirurg.

-Lige inden jeg blev kaldt ind var jeg så nervøs at jeg rystede, og havde svært ved at åbne et simpelt te brev, skriver Katherina.

-Inde hos kirurgen talte vi om min krop, samt de forventninger jeg havde, oooog min vægt… For at blive opereret skal jeg veje ca. 65 kg.

LÆS OGSÅ: En mors værste mareridt: Min mælk var ved at dræbe min baby

-Jeg ser frem til den dag, hvor jeg står i mit hospitalstøj, og klar til at blive fixet! Men der er lang vej igen, skriver hun.

Jeg er superglad

Det har dog ikke fået Katherina til at tabe modet. Hun er gået i kamp mod vægten og med en vis succes.

-Nu har der været et hav af grunde til, at jeg ikke har haft styr på min yoyo vægt, men efter en tur ved en plastickirurg i slutningen af april, fik jeg kampgejsten tilbage! Peter gav mig Dr Phils 20/20 bog i fødselsdagsgave, og jeg er superglad for den.

- I dag var min sidste dag i fase 1…!! Første fase varer 5 dage, hvor man detoxer kroppen. Resultat: minus 3,8 kg..!

LÆS OGSÅ: Nej tak til flere børn: Peter skal steriliseres

-Jeg er stadig stor, og det sucks. Der er laang vej igen, men sådan går det når man har ædt sig så fed. Bum. Jeg er stolt (og overrasket!) af mine 3,8 kg, og her i går aftes havde jeg min laveste aften-vægt siden 2013…!!, skriver hun på sit indlæg på bloggen fra i torsdags.

Har fået nye venner

Og Katherina er slet ikke færdig med at tabe sig. Hun er gået i gang med fase 2.

LÆS OGSÅ: Peter om sit livs store kærlighed: Sådan mødte jeg Katherina

For øvrigt fortæller Peter og Katherina på deres blog, at de har fået nye venner. De er begyndt at se en del til Natascha Linea og hendes børn.

-Igår havde vi endnu en gang besøg af Natascha Linea. Og endnu en gang, blev det til nogle rigtig dejlige timer. Kan slet ikke forstå folks negative syn på Natascha, skriver de på bloggen.

Sponsoreret indhold