Kultur

Katherina har tabt 22 kilo

22. august 2012 af Karin Heurlin
Katherina hadede synet af sig selv, så hun tog sagen i egen hånd - hun meldte sig ind i Slankedoktor og begyndte at motionere.
Fotos: Morten Mejnecke
Fotos: Morten Mejnecke

Da Katherina Pedersen fødte sin søn Alexzander for knap et halvt år siden, underede det hende, at han ikke var større.

"Jeg var blevet så tyk, at min baby mindst burde veje 10 kilo. Men det gjorde han altså ikke," griner den 26-årige Katherina kendt fra De Unge Mødre.

Den unge mor havde en meget svær graviditet, hvor hun var plaget af kvalme samtlige 38 uger og derfor holdt sig meget inde. Hendes stilstand kunne ses på vægten. Som hun selv siger:

"Jeg holdt op med at veje mig, da jeg kyssede de 100 kilo."

Læs også om Katherinas svære tid med en fødselsdepression


Fik stikpiller om sin vægt
Hvad vægten endte på, ved hun derfor ikke. Hun ved bare, at hun ikke ligefrem nød synet, når hun i en butiksrude kom til at se en spejling af sig selv og kæresten Peter Søborg.

"Han gik bare der med et helt normalt BMI, og jeg gik ved siden af og var så fed. Det så forfærdeligt ud," husker Katherina.

Hun husker også, at vægten faktisk ikke begyndte at gå den rigtige vej efter fødslen. På det tidspunkt var hun nemlig så begejstret over, at kvalmen var væk, at hun bare begyndte at spise og spise.

"Man kunne faktisk ikke se, jeg havde født. Jeg fik også nogle stikpiller engang imellem," siger Katherina, som i påsken fik nok.

Læs også om Maria fra Ekstremt Fed, der var for tyk til adoption, men tabte 63 kilo


22 kilo mindre
"Jeg følte mig så fed og grim, så jeg fik en mavebøjer, en stepmaskine, håndvægte og en skridttæller og begyndte at komme ud. Man kan sige, at jeg lettede mig og begyndte at spise sundt. Det virkede. Til min fødselsdag gav Peter mig også en lyserød cykel med kurv, og vi har været på mange ture sammen."

Katherina har i dag tabt mere end 22 kilo, og hun har haft stor glæde af Slankedoktor, hvor portionsstørrelserne er skåret ud i pap. I starten havde hun brug for klare retningslinjer, men i dag har hun selv stor held med at lave sine egne retter ud fra Slankedoktors retningslinjer.

Gør som Katherina - meld dig ind i Slankedoktor, der samarbejder med Ude og Hjemme Slankeklubben

"Jeg har ikke skåret brød og pasta fra, sådan som nogen gør. Det handler mere om at skære ned på mængden," siger den flotte mor.

Melder du dig ind i Slankeklubben i dag, får du en startpakke fra Isis. Værdi 200 kr.


LÆS OGSÅ:

Om alle deltagerne i den nye sæson af De unge mødre

Sponsoreret indhold