Kultur

Katherina om sin søn Mikkel: Supernyhed efter al frygten

22. december 2015 Arkivfoto: Morten Mejnecke - Af Kristian Bo Eriksen
Kort før Mikkels 10 års fødselsdag kan hans mor, Katherina fra De unge mødre, skrive en glad nyhed på sin blog. -Det er altså bare en supernyhed at få ovenpå alt den frygt, som vi har båret rundt på!!!, skriver hun.

For tre måneder siden blev Katherinas søn Mikkel opereret for en knude i halsen. Operationen gik godt, og det var heldigvis ikke en ondartet knude, lægerne fjernede. Men i begyndelsen af december fik Mikkel en ny knude på halsen, og Katherinas frygt vendte tilbage.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Katherina frygter for Mikkel

Nu kan Katherina fra De unge mødre så skrive en glad julenyhed. For hun har haft Mikkel til læge, som synes det hele ser fint ud.

Skal undersøges igen

-Det er altså bare en supernyhed at få ovenpå alt den frygt som vi har båret rundt på!!! I februar skal Mikkel undersøges nærmere, men det er meget betryggende at se en læge være optimistisk, skriver Katherina på den blog, hun skriver sammen med sin mand, Peter.

Det var slet ikke planlagt, at Mikkel skulle undersøges i denne omgang.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa: Min kæreste skal adoptere min datter

-Lige pludselig rendte en blanding af blod og udefinerbart snask ud fra Mikkels operations-snit hvor den nye knude sad Det krævede en akut-scanning! Efter undersøgelsen var lægens melding at det så fint ud..!!

En rigtig god dag

Der faldt en stor sten fra en mors hjerte. Og det glædede hende mindst lige så meget, at Mikkel også tog det helt roligt.

Da han kom hjem fra syghuset, sad han sammen med sin onkel (min lillebror) og spillede pokemon Det var en god nyhed så tæt på juleaften! Nu kan vi slappe mere af..Pyh…!! , skriver hun.

LÆS OGSÅ: Højgravid på første date

Nu kan Katherina og hendes mand Peter så koncentrere sig om at få en god jul sammen med børnene. Men endnu en fest nærmer sig. For 29. december fylder Mikkel 10 år, og Katherina er specielt opsat på, at det skal blive en rigtig god dag for Mikkel.

Sponsoreret indhold