Kultur

Kendt trommeslager: Vi måtte gemme os for bomberne

20. marts 2021 VÆRT: Christina Sander. GÆST: Ihan Haydar. FOTO OG VIDEO: Kaspar Wenstrup, Thomas Laursen, Dan Mariegaard, Morten Mejnecke, Martin Høien
28-årige Ihan Haydar er i dag én af Danmarks mest eftertragtede trommeslagere, men det lå bestemt ikke i kortene, at hun skulle ende der. Som 10-årig flygtede hun fra Bagdad sammen med sin familie, og de slog sig ned i en lille by tæt på Næstved.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

28-årige Ihan Haydar er kendt fra gruppen L.I.G.A, som medvært på Voice Junior og som tidligere vinder af Melodi Grand Prix, men det lå bestemt ikke i kortene, at hun skulle ende som en af Danmarks mest eftertragtede trommeslagere.

Som 10-årig flygtede Ihan Haydar fra Bagdad sammen med sin familie, og de slog sig ned i en lille by tæt på Næstved. Ihan blev introduceret for trommerne i sin nye folkeskole, og selvom familien ikke mente, at det passede til en pige at spille trommer, så er Ihan aldrig stoppet.

I dette afsnit af ‘Mit livs overskrift’ fortæller bogaktuelle Ihan om de valg, hun har truffet og stædigt holdt fast i gennem livet, på trods af at hendes familie ikke mente, at de var forenelige med hendes muslimske rødder.

Se videoen i toppen af artiklen.

Du kan også se hele interviewet med Ihan Haydar her.

Sponsoreret indhold