Kendte

25 år med Beverly Hills

31. maj 2016 Nina Launbøl Hansen
AOP
Husker du Brandon og Brenda? Kelly og Dylan? Donna, David, Steve og Andrea? Beverly Hills 90210 ramte de danske tv-skærme i 1992. Og som unge i resten af verden, elskede de danske unge fortællingen om de rige high school-elever fra et af Amerikas rigeste postnumre.
Beverly Hills 90210 holdet

Gammel kærlighed ruster som bekendt ikke, og til næste år kan Berverly Hills 90210 fejre 25-års jubilæum på de danske tv-skærme. Serien sendes stadig både morgen og eftermiddag på TV2
Zulu. Fire afsnit om dagen, hvis du ikke kan få nok af ”the rich kids” fra Californiens mest berømte bydel.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Læs også: Hannah Melissa fik sin dom

Unge sad klistrede til skærmen

Oven på fattig-firserne var et ugentligt skud Beverly Hills et velkomment pust af rigdom og glamour i 1992. Identifikationen var høj hos de unge, som sad klistrede til skærmen og fulgte, hvordan de regelrette tvillinger Brandon og Brenda tilpassede sig rigmandslivet i Beverly Hills efter at være flyttet til sol, strand og strandløver fra Minnesota.

Læs også: Forstå din teenager

Donna elsker Danmark

Dydsmønstret i Beverly Hills hed Donna Martin. Skuespilleren, Tori Spelling, blev først kæreste med seriens David Silver. Efter mange års forviklinger kulminerer deres forhold med et bryllup i seriens allersidste afsnit. Siden har hun spillet med i flere tv-serier og film, og sammen med manden har hun haft sit eget reality-show, Tori & Dean: Inn Love.

De seneste par måneder har vi set en del til Tori Spelling, hendes mand og fire børn her i Danmark. I april var hun hyret til at uddele en pris ved Zulu Awards og udtalte i den forbindelse, at hun elsker Danmark og kunne tænke sig at bo her.

Læs om andre begivenheder, der skete i 1992, i Ude og Hjemme nr. 22

Sponsoreret indhold