Kendte

Årgang 0: Nu flytter vi til Tyskland

15. september 2016 Anne Kristensen
Foto: Alex Tran
Rachels forældre, Theresia og Lars, har taget en stor beslutning: De sælger nu deres hus i Aabenraa og flytter til Tyskland. Theresia har nemlig fået job som præst i byen Tarp.

I går kom det frem, at Emma og hendes familie stopper endegyldigt i ’Årgang 0’. Og nu er der også store ændringer på vej for en anden af TV2-programmets familier.

Theresia og Lars, der er forældre til Rachel, flytter således til Tyskland, da Theresia efter ni års pause fra præstegerningen nu atter skal arbejde som præst – denne gang for det danske mindretal i den sydslesvigske by Tarp.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Årgang 0-far stiller op til folketinget

Lars fik ideen

- Jeg blev på et tidspunkt af en veninde spurgt, om jeg ville holde en barnedåb her i foråret. Det sagde jeg ja til, og min mand Lars spillede samtidigt orgel under dåben, fordi der ikke var nogen organist, der kunne spille den dag. Og på et tidspunkt vendte Lars sig om mod mig og sagde: Du skal tilbage og være præst. Og så tænkte jeg ved mig selv: Han har fuldstændig ret. Jeg savner virkelig meget at være præst, siger Theresia til Ekstra Bladet.

Theresia, som under sin pause fra præstegerningen har arbejdet i sin mands apotek i Aabenraa, fandt herefter en ledig præstestilling i Tarp, hvor der også følger en embedsbolig med.

Årgang 0: Rachel chokerer sin far

Sælger huset i Aabenraa

Huset i Aabenraa sætter Theresia og Lars nu til salg. Lars beholder dog sit job på apoteket og kan således se frem til at skulle pendle en del.

- Det tager ikke mere end en lille halv time at køre den strækning. Så det bliver slet ikke noget problem, siger Lars til Ekstra Bladet.

Rachel er i øjeblikket på et udvekslingsophold i Argentina, mens hendes bror David er på kostskole i Birkerød.

Rachel: Det bedste der er sket mig nogensinde

Rachels rejse fra baby til ung kvinde:

Årgang 0: Rachels rejse fra baby til ung kvinde

Sponsoreret indhold