Kendte

Årgang 0: Rachel snart på vej til Argentina

5. juni 2016 Foto: Alex Tran - Af Kristian Bo Eriksen
Hun kan næsten ikke vente. Rachel fra Årgang 0 rejser til august til Argentina for at være udvekslingsstudent i et år. Men hun er allerede så småt begyndt sin rejse. Hun har startet en blog, der skal handle om hendes år i Sydamerika.

Til august siger Rachel fra Årgang 0 farvel til sin familie. Hendes storebror, David, hendes mor, Theresia, og hendes far, Lars, må undvære deres søster og datter i et helt år.

For Rachel har for længe siden besluttet, at hun vil et år til Argentina som udvekslingsstudent.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

-Det, jeg glæder mig mest til, er at opleve et land, der er meget anderledes end Danmark - lære kulturen og sproget og at få en fantastisk oplevelse og smage maden - jeg elsker at smage mad fra nye eksotiske lande, har Rachel tidligere forklaret, da hun chattede med seerne på tv2.dk.

LÆS OGSÅ: Rachels mor til TV2: Sådan er det at være mor til en 16-årig

Og meget tyder på, at hun i den grad glæder sig. For selv om der endnu er et par måneder til, at hun rent faktisk rejser, og selv om ikke alt er faldet på plads i detaljer, har hun nu startet en blog, hvor hun vil fortælle om sin store rejse.

I kan følge mit år på min blog

”Hola a todos! Jeg hedder Rachel og er 16 år. I august 2016 tager jeg afsted som udvekslingsstudent til Argentina. På denne blog kan I følge med i mit år,” starter hun med at skrive på den nye blog.

”Jeg skal afsted i august 2016, og rejser gennem AFS. Min bror, som var udvekslingsstudent i 14/15 i Brasilien, var også afsted med AFS."

LÆS OGSÅ: Stephanies smukke hilsen til mor og lillebror

"Jeg har ikke fået min værtsfamilie endnu, og jeg skal højst sandsynligt bo i Formosa, som er en provins i det nordlige Argentina, ved grænsen til Paraguay,” forklarer hun, inden hun fortæller alle de nye læsere, hvem hun er:

Derfor vil jeg rejse

”Jeg hedder Rachel, jeg er 16 år og bor til dagligt i Aabenraa. Jeg er lige nu i gang med at afslutte 1.G.

Grunden til at jeg har valgt at tage et år til Argentina er der mange af. En af grundene er at jeg altid har været fascineret af sprog; især det spanske sprog, da det er så smukt. En anden grund er at Sydamerika er et kontinent i stor udvikling, og selvom det er så langt væk, så har det altid fascineret mig. Valget faldt på Argentina takket være blandt andet mine argentinske venner, som talte meget positivt om deres land. En sidste grund er også fordi at Argentina har så meget at byde på; både kulinarisk, kulturelt, naturmæssigt osv.”

LÆS OGSÅ: Årgang 0: Christian må hjælpe sin skadede mor

Som Rachel selv skriver på sin blog, har hendes mor og far tidligere prøvet at have et barn på udveksling i et helt år. Hendes storebror var i Brasilien, og i den forbindelse blev både Theresia og Lars lidt af et par eksperter i holde kontakt på nettet. Så der vil nok også blive skypet en del, når Rachel rejser til august.

TV2 er i fuld gang med optagelserne til de kommende afsnit af Årgang 0, som de regner med at sende til januar. Mon ikke, der også vil være optagelser af Rachel i Argentina.

Sponsoreret indhold