Kendte

AFSLØRING: Vild med dans vender tilbage til jul

30. november 2013 af Tekst: Martin Hjort/StarPress Foto: TV 2
TV 2 sender Vild med dans igen allerede til jul.

Tolv uger. Så lang tid har sæson ti af Vild med dans varet. Men har du ikke helt fået stillet abstinenserne, skal du ikke fortvivle. Der er Vild med dans igen førend du aner det.

Det er flere uger siden, at TV 2 meldte ud, at de vender tilbage med en sæson 11 næste år. Men så længe skal du ikke vente, hvis du er vild med dans. Ude og Hjemme kan nemlig afsløre, at TV 2 allerede byder indenfor i Vild med dans-studiet igen om mindre end en måned, når de laver en Julesgalla. Det er kun anden gang i historien at det sker. Første gang var i 2007. Dengang vandt sangeren Simon Matthew og Victoria Franova.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er Claus Elming, der løfter sløret overfor Ude og Hjemme.

- Vi skal i gang med at producere en juleudgave af Vild med dans, siger han, uden dog at kunne sige noget om, hvem der skal være med i Julagallaen.

- Det er endnu ikke helt på plads.

Claus Elming har stået i spidsen for danseprogrammet i otte sæsoner nu. Og han er begejstret for det, vi har været vidne til de seneste tolv uger.

- Jeg synes, at det har været den bedste sæson nogensinde, fordi den har været så vanvittig. Der har været rigtig mange overraskelser i løbet af sæsonen. Jeg synes, at det var store overraskelser, at Maria Lucia, Mette Blomsterberg og Mads Laudrup røg ud, da de røg.

Gik til eksamen i Allan Simonsen-trøje
Og så har der selvfølgelig været Allan Simonsen. Faktisk er den tidligere sportsvært svært begejstret for, at Simonsen sagde ja til at være med.

- Mit største idol har altid været Allan Simonsen, fortæller han.

- Jeg har mødt rigtig mange store stjerner qua mit job som sportsvært. Men da jeg første gang mødte Allan Simonsen i sommer, stod jeg tilbage med åben mund og polypper, fortæller han.

- Jeg var så stor fan af ham, da jeg var dreng, at jeg gik op til tyskeksamen i en hvid Erdgas-trøje, som var trøjen han spillede i, da han var i Borussia Mönchengladbach (det var den klub Allan Simonsen spillede i, da han blev kåret som Europas bedste fodboldspiller i 1977, red.).

Det er mange år siden, at Simonsen gjorde sig på grønsværen. Derfor er det også kommet som en kæmpe overraskelse for alt og alle, at den pensionerede fodboldspiller kom så langt i programmet, som han gjorde. Specielt fordi det hurtigt viste sig, at han ikke skridtede hen over dansegulvet med samme ynde som gjorde på græsset, da han henrykte på alverdens fodboldbaner for flere årtier siden.

Havde det være i dag, Simonsen havde spillet, så havde han været en kæmpe stjerne, mener Elming. Også større end han var, da han spillede.

- Man skal også huske på, at da Allan Simonsen var på toppen af sin karriere, var der ingen internet og dermed heller ingen sociale medier, der kunne være med til at dele billederne af ham. Vi havde kun én tv-station. Havde han spillet i dag, ville han have været et kæmpe fænomen.

Populære historie om de kendte

Læs historien her >>
Jette fra Mig og min mor har tabt sig 35 kilo efter fedmeoperation.

Læs historien her >>

Sandra fra Ekstremt fed kunne ikke holde sit vægttab - nu er hun igen for tyk.

Læs hvorfor her >>

I bunden af artiklen ligger et galleri, som vi opdaterer løbende. Slet derfor ikke nedenstående tekst :)

Se alle de 12 par i Vild med Dans 2013 nedenfor

Sponsoreret indhold