Kendte

Aftenens store stjerne: Den megen ros chokerede mig

10. januar 2014 af Martin Hjort/StarPress, foto: DR
24-årige Chaimae overstrålede alt og alle ved aftenens audition i X Factor.

Hun kom, så og sejrede. 24-årige Chaimae overraskede i den grad de tre dommere med hendes egen, personlige udgave af Rihannas kæmpehit "Diamonds". Især Remee var blæst bagover.

- Du er svaret på, hvorfor det her format eksisterer. Det er sjældent, jeg sidder og bliver rørt og får lyst til bare at høre dig synge de næste tre dage. Kæft, du er dejlig. Og hvor du stråler. Wauw, sagde han, mens Thomas Blachman konstaterede, at han var glad for, at hun var 24 år - og dermed tilhørte voksen-kategorien.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Du har lige reddet en kategori, lød det fra manden, alle frygter.

LÆS OGSÅ: X Factor-tvillingernes skriver sang til mormor, der døde af kræft

Den megen ros var noget af en mundfuld for pigen fra Albertslund, der er under uddannelse som anlægsgartner, men drømmer om at blive musikstjerne.

- Jeg blev chokeret over al den ros. Selvfølgelig var det rigtig fedt, men det var altså også ret vildt. Jeg var mest overasket over Blachman, fordi jeg ikke troede, han kunne lide det. Han er jo lidt speciel, smiler hun.

Hun prøvede også lykken i X Factor i 2011. Men dengang kom hun ikke videre. Siden har hun bare øvet og øvet - uden at se sig tilbage. Hun lever musik.

- Jeg spiller musik hver dag. Når jeg har mulighed for det, er det helt op til seks timer om dagen, siger Chaimae, der er født i Marokko og først kom til Danmark, da hun var ni år.

Det, at Chaimae rent faktisk kunne synge, var noget, hun fandt ud af ved en tilfældighed. Hun var 14 år.

- Via Sing Stars til PlayStation sang jeg sammen med nogle veninder over i fritidsklubben. De syntes, at jeg sang godt, siger hun og fortæller, at det var det, der satte det i gang. Snart skiftede hun PlayStation ud med et studie, som fritidsklubben også rådede over.

Her til aften tog hun så et nyt skridt. Fritidsklubben og det sociale boligbyggeri i Albertslund blev skiftet ud med DR1 i den bedste sendetid. Drømmen er klar. Hun vil vinde X Factor 2014.

Populære historie om de kendte

Vild med Dans gjorde Vickie Jo invalid

Læs også masser af historier om De unge mødre på udeoghjemme.dk

Hos Ude og Hjemme følger vi også De unge mødre fra Kanal 4 på tæt hold, så du kan få alt det med, som du ikke ser på tv.

Se galleriet med de nye unge mødre fra sæson 17 nedenfor.

Sponsoreret indhold