Kendte

Amanda Sisse er forelsket: Det er lidt noget rod

27. juni 2016 Anne Kristensen
Foto: Jeppe Michael Jensen
Amanda Sisse fra ’De unge mødre’ afslører, at hun er forelsket og har holdt det hemmeligt i et år. Det vil nok overraske de fleste, hvem hun har forelsket sig i!

Den unge mor Amanda Sisse har i et lille års tid gået og været hemmeligt forelsket, og det er en ’gammel kending’, som er genstand for hendes kærlighed.

Der er nemlig tale om Jesper, som er far til hendes søn, William.

Det afslører Amanda Sisse selv på sin blog:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Dem af jer der følger mig på instagram, kunne i sidste uge læse, at jeg faktisk havde været ‘hemmeligt’ forelsket i et lille års tid, men pga. fornuft, havde jeg valgt ikke at gøre noget ved det. Men det begyndte så småt at æde mig op indefra, og derfor følte jeg at det måske var på tide at fortælle ham hvad jeg føler. I nat fik jeg så muligheden, og jeg havde faktisk skrevet et lille brev om hvordan jeg skulle få det sagt. For ja, nu kan jeg vist godt indrømme, at det faktisk er Williams far. Ja, det er lidt noget rod, skriver Amanda Sisse.

Sjovt tilbageblik: Amanda Sisse lige inden fødslen

Jesper er 'the one'

Her kommer hun også ind på, hvorfor hun igen er blevet forelsket i sit barns far:

- Det er nok fordi det bare har kørt så godt så længe, at mine følelser så småt er begyndt at vokse mere og mere. Samtidig har jeg slet ikke haft den store lyst til, at tage på dates, men gjorde det for at komme lidt væk, og prøve at følge fornuften og lægge lå på følelserne. Jeg havde snakket med mine tætteste venner omkring det, og blev så enig med mig selv om, at jeg måtte få det sagt. Ikke fordi vi så skulle starte helt forfra med det samme, men bare fordi jeg ved, at jeg aldrig har elsket en på samme måde som jeg elskede/elsker ham. Ingen har kunne få de følelser frem i mig, og jeg har altid været sikker på han var the one, fortæller den unge mor.

Amanda Sisse stopper i De unge mødre

Fortalte Jesper om sin forelskelse

Derfor besluttede Amanda Sisse sig i weekenden for at fortælle Jesper om sine følelser:

- Igår, efter jeg havde været til lækker grille hygge hos min bedste ven Joe, skulle jeg hjem i min lejlighed, hvor Williams far, passede william imens. Klokken var 01.00, men jeg havde forberedt mig hele dagen på den lille snak jeg ville ta med ham, når jeg kom hjem. Jeg havde drukket lidt mod til mig, men var på ingen måde fuld. Tidligere på måneden havde jeg også sagt til Jesper, at jeg havde noget jeg faktisk gerne ville snakke med ham om. Så det skulle ikke lyde som noget der kom fra fuldhedens side. Jeg tog endnu mere mod til mig, og rystede indeni, for der står bare så meget på spil, endelig har vi fået opbygget et kanon venskab, et skide godt samarbejde, og det hele kører bare præcis som jeg har ønsket det skulle lige fra starten, så jeg håbede virkelig, at han ville ta det pænt, og jeg ikke ville smadre en hel masse, skriver Amanda Sisse.

Amanda Sisses dreng på sygehus: William skal opereres igen

En heldig kvinde der får Jesper

Det gik da også godt, da hun endelig afslørede sin forelskelse for Jesper – selvom hun desværre ikke fik det ønskede resultat:

- Vi havde en lille snak sammen, som jeg ikke ønske at komme nærmere ind på her. Men blev så til sidst enige om, at det jo nok var aller bedst bare at være som det var nu. Hvilket jeg sagtens kan forstå, mit hoved er helt enig, men mit hjerte er sgu ik… Men jeg er utrolig glad for at jeg fik det sagt, og fortryder det på ingen måde, for så ved jeg også, at jeg skal lægge lå på det nu, og komme videre. Jesper kan måske også bedre tage hensyn til det nu hvor han ved det, – selvom det selvfølgelig ikke skal forhindre ham i at finde en sød kvinde – jeg ønsker ham absolut det bedste, og det er en meget heldig kvinde der får ham, understreger Amanda Sisse og tilføjer:

Efter stress og operationer: Amanda Sisse får nyt job

- Jeg tror bestemt på, at det ikke har ændret noget imellem os, og at vi sagtens kan samarbejde mindst lige så godt fremadrettet.

Amanda Sisse med sin søn William:

Amanda Sisse med sønnen William

Følg 'De unge mødre' i Ude og Hjemme:

Sponsoreret indhold