Kendte

Andrea planlægger bryllup

25. oktober 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Claus Poulsen
Hun stoppede som vært for Vild med Dans i 2008, men fredag var hun tilbage for at være med i Knæk Cancer gallaen. Andrea Elisabeth Rudolph kunne fortælle, at hun er i gang med at planlægge sig bryllup med håndboldspilleren Claus Møller Jacobsen.
Andrea Elisabeth Rudolph på scenen i Vild med Dans sammen med Sarah Grünewald.
Andrea Elisabeth Rudolph på scenen i Vild med Dans sammen med Sarah Grünewald.

-Hvor er det skønt at være tilbage, og så på sådan en vigtig aften, siger Andrea Elisabeth Rudolph, 38, der, selvom hun stoppede for seks år siden som fast værtinde, har været på gulvet flere gange siden, når der samles ind til kampen mod cancer.

-Jeg er glad for at kunne hjælpe på sådan en aften, siger hun.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Forlovet i december

Siden sidste år er Andrea blev forlovet. Med håndboldspilleren Claus Møller Jacobsen, der standsede sin karriere i sommer efter en flot årrække i den absolutte top i håndboldverdenen.

LÆS OGSÅ: Johannes besøgte syge børn på Riget

Men hun er stadig ikke blevet gift. Ja, der er ikke engang blevet fastsat en bryllupsdag.

-Det er skønt at være forlovet. Men det haster ikke med også at blive gift. Vi går stille og roligt og planlægger vores bryllupsdag. Det er dejligt, siger Andrea Elisabeth Rudolph.

Elsker dig for evigt

Claus friede allerede i december til Andrea, som måneden efter selv fortalte omverdenen om frieriet på Instagram:

-Se hvad der skete for mig en dag i december sidste år!!! #JA @clausmj ? #jajajajajajaaaaaaaaaaaaa #jatilminelskede #forlovet #kærlighed #forlivet #idagogimorgenogforaltid #troedeikkemankunneværesålykkelig #intetiverdenersomfør #gettingmarried #romanceinlondon #love #engagement.

Og Claus svarede:

-Elsker dig for evigt - og derefter.

LÆS OGSÅ: Helges hemmelige våben

Parret har tilsammen tre børn. Andrea har i forvejen datteren Isolde på 8 år, mens Claus Møller Jacobsen har Oscar på 7 og Alma på 3 år.

-Vi er en moderne familie. Vi bor da sammen, men da vores bør bor henholdsvis i København og i Jylland, bor vi to forskellige steder, forklarer Andrea, der også kunne fortælle, at Claus har fået nyt job.

27,9 millioner til Knæk Cancer

-Men det er så nyt, og Claus er ikke startet endnu, så jeg kan ikke sige præcis, hvad det er for et job.

LÆS OGSÅ: Hvorfor kommer far ikke hjem

Efter Andrea stoppede som tv-vært, har hun startet sit eget firma, Rudolph Care, der producerer og sælger en populær hudplejeserie, der er både økologisk og bæredygtig.

Andrea og alle de andre i Vild med Dans kunne glæde sig over, at der blev samlet rigtigt mange penge ind til Knæk Cancer. I alt 27.915.250 kroner blev det til under det tre timer lange danseshow.

Har du set, at du lige nu kan spare 40 % på massevis af varer i Ude og Hjemmes webshop?

Sponsoreret indhold