Kendte

Anne Linnets nye korpiger

5. marts 2013 af Martin Hjort / Foto: Claus Poulsen
De to piger blev stemt ud af X Factor i fredagens show, men de kom hjem med en gave. Anne Linnet vil gerne bruge dem, som korpiger til sin sommertur
Anna og Lusanda er ude af X Factor
Anna og Lusanda er ude af X Factor

Fredag aften var en katastrofe for Anne Linnet og hendes to grupper, Wasteland og Anne & Lusanda, der begge leverede en svag optræden og endte i farezonen. Dermed skulle Anne Linnet til det, Ida Corr var igennem i forrige uge: Slukke X Factor-drømmen for én af sine grupper.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Tidligere X Factor-deltager, Basim, har fået pladekontrakt i USA og er sikker på et verdenshit

Det blev Anna og Lusandas endeligt.

Selv om pigerne i første omgang var kede af det, var de dog fattede, da Ude og Hjemme talte med dem efter showet.

Korpiger

- X Factor har været en fantastisk oplevelse, og det bliver svært at undvære alle menneskerne omkring showet, ikke mindst Anne Linnet. Men det skulle jo slutte på et tidspunkt. Vi vil fortsætte med at lave musik sammen, så I skal nok komme til at høre mere til os, sagde de, inden mentoren bød ind med et tilbud, de havde svært ved at forstå.

- Ved I hvad, piger? Jeg står faktisk og mangler to korpiger til min sommertur.

- Hvaaad??

- Ja, jeg lover jer ikke noget, men jeg overvejer det. Og jeg har talt med jeres fædre: I må gerne, så vi skal nok finde på noget, sagde hun til stor begejstring for de to piger.

Satser på boyband

At begge hendes grupper var i farezonen, huede bestemt ikke Anne Linnet. Hun var dog ikke i tvivl om, hvem hun skulle satse på.

- Danmark har aldrig haft et boyband - den mulighed har vi nu, for når drengene er gode, er de rigtig gode. Den sad ikke lige i skabet i dag, men det gør den på fredag. De skal få så mange stryg, at de leverer varen fra nu af.

LÆS OGSÅ: Tidligere deltager Line har trukket sig tilbage fra rampelyset, men vi hører måske fra hende igen...

Det var de fire drenge klar til.

- Vi tog for let på det og gav den ikke nok gas i dag, medgav de.

Til Blachmans spydige spørgsmål om, hvorvidt de havde øvet sig forud for gårdagens præstation, svarede Anton: - Selvfølgelig har i øvet os. Vi har altid været engagerede.

Succesen var steget dem til hovedet

Blachman kritiserede også de fire drenge for, at succesen var steget dem til hovedet, med henvisning til, at drengene har over 9.000 likes på Facebook og møder skrigende piger, hvor de kommer frem.

Her var Anton overraskende enig med den skaldede dommer.

- Ubevidst er succesen nok steget os lidt til hovederne. Men omvendt er denne aften et bevis på, at X Factor faktisk handler om musik. Når man ikke synger godt nok, stemmer folk ikke på en, og det er jo egentlig positivt.

Se alle deltagerne i X Factor 2013I galleriet her får du et overblik alle deltagerne i X Factor 2013, og hvilke dommere der tager sig af hvem.

Sponsoreret indhold