Kendte

Annelouise trynede Blachman

15. februar 2011 af Martin Hjort/Star Press
Han er vant til at få sin vilje – til sidst. Men mødet med X Factor-”eleven” Annelouise, har givet Thomas Blachman, anderledes kamp til stregen.
Foto: DR/Brummer
Foto: DR/Brummer

Han er vant til at få sin vilje - til sidst. Men mødet med X Factor-"eleven" Annelouise, har givet den 47-årige jazzmusiker, sangskriver og producer, Thomas Blachman, anderledes kamp til stregen. Da makkerparret, forud for fredagens premiere på liveshowene i X Factor, skulle afgøre hvilken sang Annelouise skulle synge, gik det i hvert fald alt andet end efter mentor Blachmans hoved.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Faktisk var Annelouises vedholdenhed så stærk, at det var tæt på at ødelægge den ferie, Blachman havde bevilget sig selv kort tid før starten på liveshowene, fortalte den karismatiske dommer til udeoghjemme.dk, da vi mandag mødte ham til en snak om et veloverstået første show.

- Udgangspunktet er, at jeg alene vælger sangene. Men forud for showet i fredags diskuterede jeg helt vildt meget frem og tilbage med Annelouise - ja, min ferie blev næsten ødelagt, fordi vi skulle sms'e frem og tilbage, om det skulle være "Ingen & igen &" eller et andet nummer, der hedder "Young Folks", som jeg rent faktisk havde valgt først. Jeg endte med at sige okay, så tager vi "Igen & Igen &".

MERE KANT
Spørger man de to andre dommere, Cutfather og Pernille Rosendahl, så var det valgt en fejl. Pernille gav ligefrem udtryk for, at hun havde svært ved at "se projektet". Men det er Blachman så langt fra enig i.

- Annelouise er en akademisk pige, hun kan gå ind og være hvem som helst, siger han og fortæller, at det faktisk var aftalen, at hun skulle synge Nephew-nummeret - men først senere i et af de kommende programmer.

På trods af de knoppede ord fra meddommerne, så er Blachman fortrøstningsfuld på sin deltagers vegne. Men han lover også, at vi kommer til at se langt mere kant hos hende fremover.

- Hun har totalt overskud, og jeg vil gerne lege med hendes persona, fordi det er sjovt. Vi skal ikke at kede os selv og hinanden, ved hele tiden at synge på samme måde program efter program. Jeg vil gerne sende mine deltagere lidt rundt. De skal udfordres. Det handler om at eksperimentere på kryds og tvært. Det er det, der udvikler musikken, siger han.

Sponsoreret indhold