Kendte

Anthonys ekstrapræmie

29. marts 2014 af Tekst og foto: Martin Hjort/StarPress
Anthony Lopez fik en dejlig ekstrapræmie, efter han og Jasmin Dahl havde vundet showet.

For 19-årige Anthony Lopez har det til tider været svært at glæde sig helt over den succes, han har haft sammen med 15-årige Jasmin Dahl i X Factor. Han har hele tiden haft i baghovedet, at en stor del af dem han holder af, hans elskede familie, ikke har kunne følge ham på tæt hold. Han mor og søskende bor nemlig i Miami, USA.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Da Anthony Jasmin gik ind til finalen fredag aften, var det med formodningen om, at familien ville sidde og følge med fra USA. Men hvad Anthony ikke vidste, var han hans mor og søster sad blandt tilhørerne i salen.

- Jeg anede intet. Jeg fik først at vide, at de sad i salen efter 3. sang. Der fællede jeg lige en tåre, fortalte han bagefter.

Anthony har også boet i USA, men i dag hos sin far i Danmark, hvor han studerer. Forældrene er skilt og resten af familien bor i USA.

Det er ikke mange uger siden, Anthony sidst havde sin mor på besøg. Dengang nåede hun at se to shows, inden hun igen måtte returnere til staterne og pligterne 'over there'. Alligevel var der ingen tvivl i hendes sind, da sønnike endte i finalen.

- Jeg elsker min søn og ville selvfølgelig ikke gå glip af finalen. Men jeg fik flybilletter i sidste øjeblik, lød smilende fra mor Mariana efter showet.

- Og Anthony vidste ingenting om, at vi ville være tilstede i studiet, smilede hun.

- Nej, der tog hun fusen på mig igen, igen, lød det fra vinderen med henvisning til, at det også var en stor overraskelse for ham sidst, hans mor havde taget turen over Atlanten.

Med sig havde Mariana også Anthonys lillesøster, Sissi, der selvsagt også var utrolig glad for at kunne være tilstede og fejre sejren med sin bror.

- Vi har siddet og fulgt med så godt vi kunne via DR's hjemmeside, hvor vi har set udsendelserne. Det er noget helt andet at være her. Det er rigtig fedt, fortalte hun.

- Vi kom i morges, men vi har slet ikke spist eller sovet hele dagen. Vi har simpelthen været så nervøse, fortalte hun.

Sponsoreret indhold