Kendte

The Antonelli-forsanger: Bare det var mig, der dansede

27. september 2013 af Martin Hjort
Nellie Ettison drømmer om selv at stå på dansegulvet i Vild med dans.

I ti sæsoner har Nellie Ettison, sammen med sangeren Mark Lind, udgjort den vokalmæssige frontduo i det ti mand store Vild med dans-orkester, The Antonelli Orchestra. Men den smukke sangerinde har faktisk selv flere gange drømt om, at det var hende, der stod på dansegulvet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg ville vildt gerne være med, siger hun og fortæller, at hun faktisk har forsøgt at overtale TV2 til at give hende chancen.

- Men de mente ikke rigtig det gik, at jeg var med begge steder, siger hun. Og så var der ikke noget af gøre. Hun er ikke interesseret i at vælge mellem de to ting.

- Jeg har ikke tænkt mig at opgive min plads i bandet, siger hun og fortæller, at hun ellers havde udtænkt en plan for, hvordan det kunne lade sig gøre.

- Jeg tænkte, at jeg sagtens kunne starte på scenen, og så hoppe ud, danse og så tilbage på scenen igen, griner hun.

Nybagt mor
Hun glæder sig over at være en del af The Antonelli Orchestra. Der er en helt speciel energi i orkesteret, det er blevet udnævnt til at være verdens bedste Vild med dans-orkester af de engelske skabere af formatet. At den hæder er tilfaldet dem, det er der en helt grund til, mener hun.

- Vi ikke er tilfældige musikkere, der er sat sammen til opgaven, vi er et etableret band. Den energi vi har, den er guld værd.

- Det er Claes der som kapelmester, styrer slagets gang og uddelegerer tingene. Men i virkeligheden er vi som et fodboldhold. Der er områder, som vi hver især er rigtig gode til. Det, at vi hele tiden får mulighed for at gøre det, vi er bedst til, gør, at vi hele tiden formår at score mål, siger hun.

Nellie, der er gift med er gift med it-konsulent og dj Morten Lytzen, blev for to år siden mor til datteren Apple. Det kan være sin sag at være mor, når man har det arbejde, som hun har.

- Der er meget aftenarbejde, når man laver det, jeg laver. Men det går nu rigtig godt, siger hun.

Følg Vild med dans på Ude og Hjemmes Facebook-side under udsendelsen, og få de sjove og skæve nyheder fra showet.

Populære historie om de kendte

Læs historien her >>
Jette fra Mig og min mor har tabt sig 35 kilo efter fedmeoperation.

Læs historien her >>

Sandra fra Ekstremt fed kunne ikke holde sit vægttab - nu er hun igen for tyk.

Læs hvorfor her >>

Se alle de 12 par i Vild med Dans 2013 nedenfor

Sponsoreret indhold