Kendte

Både Laura og Cecilie tror på sejr

19. november 2010 af Martin Hjort
Det handler ikke om, at være med, men om at vinde, lyder det fra begge finalepiger i Vild med dans
Foto: Michael Bang
Foto: Michael Bang

Der er lagt op til en tæt finale, når skuespiller Laura Dragsbæk og TV2's vejrpige Cecilie Hother, sammen med deres respektive partnere, i aften kaster sig ud i den sidste og afgørende kamp om seernes gunst - og trofæet i Vild med dans.

De to par har kendt hinanden i rigtig mange uger nu, og har fået klar fornemmelse for, hvad der er deres modstanderes stærkeste sider er.
- Cecilie er utrolig charmerende. Meget elskelig og behagelig at se på. Hun har et rigtig godt udtryk og er dansemæssig skarp, når hun er på gulvet, lyder Lauras vurdering af Cecilie.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Læs også: Laxholm: Christina og Thomas burde være i finalen

For Cecilie er det specielt Lauras vågemod, hun er fascineret af.
- Hun er ekstrem modig. Hun kan nogle ting med sin krop, som jeg kun i min videste fantasi kan drømme om, at jeg kunne. Hun er utrolig smidig og kan mange flere ting i den retning, end jeg kan - f.eks. gå i spagat, lave tricks og split. Og så har hun jo også et fantastisk skuespillertalent, der gør, at hun kan udtrykke ting på en måde, som jeg ikke kan. Det har jeg stor respekt for.

Vi vil vinde
De to par har to helt forskellige ideer om, hvad der skal til for at stå øverst på dansetronen til sidst.
- Vi tænker da på, hvordan vi kan slå de andre. Jeg tror, at det handler om at yde sit ypperste, men også at vi tør springe nogle grænser og forsøge at lave lidt mere show. Det er vi nødt til, for det er helt sikkert, at vi meget gerne vil vinde, fastslår Cecilie.

Læs også: Cecilie og Mads mærker seernes støtte

Laura er helt holdt op med at spekulere i, hvad der skal til. Hun vil i stedet forsøge at nyde den sidste tur på dansegulvet.
- Vi har da tænkt på, hvad vi skal gøre i forhold til Cecilie og Mads for at vinde. Men det holdt vi ret hurtig op med igen. Jeg tror, at hvis man begynder på at prøve at regne den ud, så går det galt. Det er så meget ude af vores hænder. Vi må bare danse så godt vi kan og nyde det. Men selvfølgelig vil vi vinde!

Silas med gipsarm
For Silas og Laura har det været en højdramatisk uge. Ikke alene skulle der øves tre nye danse, Silas har også været så uheldig, at komme så meget til skade med sin arm, at han har fået den i gips. Men det seje danser nægter at give op. Han gennemfører med stort set samme program, som først planlagt. Og det er de paradoksale nok glade for i Cecilie og Mads' lejr.

- Han skal nok komme igennem det, han er sej. Jeg håber virkelig ikke, at det er noget, man kommer til at kunne se. Vi vil gerne slå dem, men ikke fordi Silas er skadet. Vi vil vinde, fordi vi danser bedre end dem, lyder det fra de to.

Sponsoreret indhold