Kendte

Bagedyst-fadæse: Deltager glemte at tænde sin ovn

13. august 2015 Søren Johannesen
Videograb: BBC/YouTube
Bedstemoderen Marie Campbell var favorit til at vinde den engelske version af Den Store Bagedyst, Great British Bake Off. Men i går røg hun ud af konkurrencen. Der skete det, der bare ikke måtte ske: Marie glemte at tænde ovnen! Se videoklippet, hvor det går op for hende, herunder.

Se godt på billedet herover. Sådan ser det ud, når det pludselig går op for en, at man har dummet sig. Virkelig dummet sig.

Kvinden på billedet hedder Marie Campbell, en 66-årig bedstemor fra Skotland, og hun var en af favoritterne til at vinde den engelske udgave af Den Store Bagedyst – Great British Bake Off, som bliver vist på BBC.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men i går røg hun ud. Der skete nemlig det, der bare ikke måtte ske: Marie glemte simpelthen at tænde sin ovn!

Min store drøm

Ak og ve. Det, der måske kunne være blevet endnu et mesterværk fra den erfarne amatørbager, endte som det rene ingenting.

Det kan man vist kalde en nedtur.

Marie tog heldigvis nederlaget med oprejst pande.

– Hvert et minut har været en fantastisk oplevelse. Nogle bedstemødre drømmer om at bungy jumpe, min drøm var at være med i Den Store Bagedyst, siger hun til avisen Daily Mail.

– Jeg har nydt hvert et minut. Jeg bor i en lille landsby, og jeg er først nu ved at vænne mig til at blive genkendt på gaden. Det er lidt surrealistisk, men jeg griner bare ad det. Min familie er virkelig stolt af mig, lyder det fra den tidligere favorit, som nok trods alt glæder sig til at komme hjem og bage i sin egen, velkendte ovn.

Du kan se klippet, hvor det går op for Marie, at hendes oven ikke er tændt, herunder:

Sponsoreret indhold