Kendte

Blachman skruer bissen på

1. marts 2011 af Martin Hjort
Pernille har store forventninger til tvillinger, mens Blachman opfordrer deltagerne til at tage sig sammen
Foto: Michael Bang
Foto: Michael Bang

Efter fredagens X Factor var det de to venner Jacob og Rudi, JR, der måtte forlade showet. Det betyder, at Pernille Rosendahl kun en enkelt deltager tilbage i konkurrencen om den endelige sejr. Men mentor Rosendahl har langt fra givet op endnu.

- Jeg kan love, at vi får det sjovt på fredag, siger hun med et lumsk smil, uden at ville afslører, hvad der ligger i det, da udeoghjemme.dk møder hende mandag formiddag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men det betyder, at hun nu ubetinget kaste al sin kærlighed på de to 17-årige tvillinger, Rikke og Trine, fra den lille sjællandske by, Borup. Noget tyder da også på, at det er nødvendigt med ekstra fokus, hvis de skal overleve. I hvert fald endte de også i farezonen i fredags - til stor undren for deres mentor.

- Men det her show er på mange måder "the quick fix". Man har ganske kort til at vurdere deltagerne i, mens de er på scenen, og i forhold til eksempelvis de unge, så er de nok ikke dem, der sidder forrest i bussen. De er på mange måder "naboens datter", og skiller sig på den måde, ikke så meget ud, siger hun. Hun fortryder dog ikke, at hun valgte dem som en af sine tre grupper i sin tid.

- Slet ikke. De har meget mere i sig, end vi har set. Og så har de noget, der er så unikt i forhold til andre. De har en naturlighed og en sødme, der er helt fantastisk. Man skal ikke forsøge at pakke dem ind i noget andet end det, de er. De skal bare være sig selv, siger hun og erklærer sig klar til kamp på fredag.

- Jeg gør alt hvad jeg kan, for at få dem til at blomstre, siger hun

Blachman: Nu er det alvor
En anden, der også er klar til musikalsk kamp, det er Thomas Blachman.
- Ja, det kan du fandeme tro, at jeg er.

Men efter at vi i fredags så en noget mere afdæmpet side af den skallede jazzmusiker, er han igen klar til at skrue bissen på.
- Jeg var ikke så kommenterende i fredags, fordi jeg gerne ville lade dem gå planken ud. Men der er nogle af dem, der er nødt til at stramme op. Der er ved at gå for meget Vokalokum i den, lyder det, med henvisning til sin ynglingsaversion, acapellagruppen Vokaloka, der deltog i programmet for et par år siden.

- Nu er det alvor. Vi har været igennem tre fredagen og efter på fredag er der tre tilbage, så på fredag er ligesom en midtvejseksamen. Nu kan vi evaluere, om det er gået den rigtige vej. Derfor er det meget vigtigt, at det er de rigtige, der ryger videre på fredag, så vi får den rigtige finale.

Sponsoreret indhold