Kendte

Camilla fra 'Gift ved første blik': Jeg får hadebeskeder

9. marts 2017 Anne Kristensen
Foto: DR
Camilla Ellekilde fra DR-programmet ’Gift ved første blik’ fortæller, at hun får hadefulde beskeder fra seere på sin facebook-profil.

- Jeg kan ikke kende mig selv på tv. Jeg virker som en meget overfladisk dame. Det er enormt frustrerende, for det er, det jeg mindst er.

Sådan siger 33-årige Camilla Ellekilde Høj nu til BT, efter at hun har modtaget hadefulde facebook-beskeder pga. sin medvirken i 4. sæson af DR-programmet ’Gift ved første blik’.

Gift ved første blik: Nu er de blevet gift igen

I programmet ser man Camilla lægge meget vægt på, at 30-årige Nicolas Feer, som hun bliver gift med, ikke lige har det udseende, som tiltrækker hende mest.

Og den fremstilling af sig selv kan Camilla ikke helt genkende.

Tror du selv du er model?

Hun har ikke desto mindre fået en række private beskeder fra seere, som bl.a. lyder: ”Hvem, tror du, du er?” og ”Tror du selv, du er en Vogue-model?”, og det sårer hende:

- Jeg bliver ked af det indvendig, når jeg modtager sådan nogle beskeder på min private facebook. Men jeg har besluttet mig for at lade være med at læse dem, siger Camila til BT.

Gift ved første blik: Gravid med ny kæreste

Dog indrømmer hun, at hun gerne så, at Nicolas gik mere op i sit udseende:

- Som Nicolas selv siger, så er han ligeglad med sit udseende. For mig må man gerne have en interesse i at gøre sig lækker for den anden. Det, at han var ligeglad, provokerede mig, siger hun.

Her kan du se de fire par i 4. sæson af 'Gift ved første blik':

Gift ved første blik - sæson 4

Sponsoreret indhold