Kendte

Camilla Framnes blev gift med Kevin: Her er deres første reaktioner

2. oktober 2016 Anne Kristensen
Både Camilla og Kevin var overvældede af følelser, efter at de lørdag eftermiddag havde sagt ja til hinanden i Sankt Markus Kirken i Aalborg.

Lørdag eftermiddag blev Camilla Framnes fra ’De unge mødre’ endelig gift med Kevin Larsen, og hun havde tydeligvis gjort et stort indtryk på sin udkårne, da hun trådte ind i Sankt Markus Kirken.

Her kan du læse historien om Camilla Framnes' første møde med Kevin >>

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det var helt vildt. Der var helt stille, og så kom der et stort brag. Det var bare døren, der gik op, og så stod hun der og så så smuk ud. Det er helt utroligt. Kjolen er lige, som jeg ville have den. Hun er så smuk, og hun har lyttet efter mine ønsker sagde Kevin bagefter til Realityportalen.

Lykkelig brud

Også Camilla Framnes var overvældet over situationen, ligesom hun var imponeret over sin vielsesring, som Kevin selv havde designet, og som hun først så inde i kirken.

- Det var fantastisk. Det gik over alt forventning. Det er helt vildt. Det her er min mand nu. Ringen er så smuk, og den glimter. Den er fantastisk, sagde hun.

Landmand søger kærlighed: Bryllup i sigte

Du kan se Camilla Framnes’ bryllup og forberedelserne til den store dag på tv, når Kanal 4 viser et særafsnit af ’De unge mødre’ senere på efteråret.

Den nye sæson har premiere den 11. oktober kl. 21.00.

Her kan du læse mere om Camilla Framnes' bryllup >>

Camilla Framnes' rejse i 'De unge mødre':

Galleri: følg Camilla Framnes' rejse

Sponsoreret indhold