Kendte

Camilla Framnes har fået fedtfrysning: Se resultatet

9. januar 2017 Anne Kristensen
Foto: Krestine Havemann/Kanal4
Camilla Framnes fra ’De unge mødre’ har længe været ked af at vise sine overarme. Nu har hun gjort noget ved det!
Camilla Framnes har fået en fedtfrysning.

Camilla Framnes har fået fedtfrysning

Camilla Framnes har gennemgået et imponerende vægttab i de senere år, men det har samtidig medført, at hun med egne ord har fået meget løs hud rundt omkring på kroppen.

Og særligt den løse hud på sine overarme har hun været ked af.

Hold da op en forskel: Se Camilla Framnes' store vægttab

- En af mine store drømme om at tabe mig var blandt andet at kunne gå i t shirts, kortærmet trøjer uden at skulle være ked af at vise mine arme. Trods træning og vægttab er mine overarme ikke sådan helt let at slippe af med, der er stadigvæk løs hud, skriver den unge mor således på sin blog.

Ikke klar til kirurgi

Dét besluttede hun sig derfor for at gøre noget ved, og valget faldt på en såkaldt fedtfrysning.

- Jeg synes heller ikke helt jeg er klar til, at ligge mig under kniven og få store lange ar på mine arme. Da jeg så læste om fedtfrysning, var jeg simpelthen bare nødtil at se om jeg kunne være kandidat til dette, skriver Camilla Framnes, som derfor kontaktede Nygart Privathospital for at undersøge sine muligheder.

Fedtfrysning er et ikke-kirurgisk indgreb, hvor de steder på kroppen, som man ønsker at fedtreducere, udsættes for en nedkøling, så en større del af fedtcellerne langsomt nedbrydes.

Camilla Framnes: Jeg har fået botox

Glad for behandlingen – trods smerter

Da Camilla Framnes fandt ud af, at hun var egnet til en sådan behandling, valgte hun at gennemføre den, og det har hun ikke fortrudt.

Heller ikke selvom behandlingen tilsyneladende var forbundet med en del smerter.

Camilla Framnes: Derfor fik jeg nye bryster

- Det gjorde så MEGA ONDT man ikke drømme om det, da blodet og følelsen kom ned i hænderne igen, AVVV for sivan. Ganske få minutter også var det heldigvis ovre igen. Efter nogle uger synes jeg for alvor jeg kunne begynde at mærke min blazere/trøjer blive løsere og mine arme så mere ’lige’ ud, i stedet for at hænge. Jeg er så utrolig glad for resultatet, skriver Camilla Framnes på sin blog.

Se resultatet af hendes fedtfrysning her >>

Camilla Framnes' 13 bedste slankeråd:

Camilla Framnes: Her er mine 13 bedste slankeråd

Sponsoreret indhold