Kendte

Camilla Framnes: Jeg har fået botox

28. juni 2016 Anne Kristensen
Foto: Dan Mariegaard
“Ej Camilla, det gør du bare ikke”, lød det fra hendes egen mor, da 28-årige Camilla Framnes forleden fik botox i ansigtet. Her kan du se resultatet – og hvad den unge mor selv siger til det!
Camilla Framnes har fået botox

Camilla Framnes har fået botox

Camilla Framnes fra "De unge mødre" har længe været ked af sine rynker i panden, og nu har hun gjort noget ved det.

Camilla Framnes mødte sit store idol: Tårerne løb

Hun har nemlig fået glattet rynkerne ud ved at få sprøjtet botox i ansigtet. Det afslører den 28-årige mor til tre selv på sin blog:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg synes virkelig at min pande har “slået” folder på rekord fart det seneste år, og ja der var skam også nogen inden. Men det begynde at fylde mere og mere for mig, og jeg begyndte at tænke over hvordan jeg lige smilede på billeder osv. fordi min pande bare var en rullepølse “måske ikke lige det rette ord, men I forstår”. Jeg er jo kun “28år” og er det ikke tidligt at begynde på sådan noget “pjat” som min mor så fint siger. For mig var det, det helt rigtige, også forebygger det også nye rynker i at komme, skriver Camilla Framnes.

Dybt frustreret Camilla Framnes: Min søn har grædt i 2 måneder

'Hvad er rigtigt og forkert?’

Hun er godt klar over, at brugen af botox deler vandene, men selv synes hun, at det må være op til den enkelte, hvad man gør ved sig selv:

- Synes jo i bund og grund det handler om hvad der gør “dig” glad. Jeg synes det er vigtig for alle at vi skal være glade og tilfredse når vi ser os selv i spejlet Hvad er rigtig og forkert? Det er vel i bund og grund kun os selv der kan vurderer dette?, spørger Camilla retorisk.

Her kan du købe Camilla Framnes' inspirerende bog "Hvis jeg kan, kan du også" >>

Ikke i tvivl om, at botox var det rette valg

Derfor tog hun til Nygart Privathospital i Århus for at få en snak med kirugen Jesper Trillingsgaard, som er den samme kirurg, der opererede hendes bryster:

Hold da op en forskel: Se Camilla Framnes' store vægttab

- Endnu engang følte jeg mig i gode hænder, og jeg fik noget læsestof med hjem omkring botox, for dette er ikke noget det bare kan få gjort med det samme, men skal som minimum vente 24 timer, altså en form for betænkningstid, så man ikke gør noget man fortryder. Jeg var ikke i tvivl før jeg kom og var heller ikke i tvivl om det da jeg tog derfra igen, andet end jeg glædet mig meget til at få det gjort. Jeg var selvfølgelig lidt nervøs, det tænker jeg nok er ret naturlig, det er jo nåle, og gør det nu ondt, og bliver det nu pænt, tankerne fløj afsted, fortæller Camilla, som dog tilsyneladende ikke havde noget at være nervøs for:

Camilla Framnes: Derfor fik jeg nye bryster

- Før jeg vidste af det, var det nærmest overstået. Det gjorde overhovedet ikke gjorde ondt på nogen måde, og det var overstået i løbet af få minutter, skriver hun og deler dette før/efter-billede:

Bestemt ikke sidste gang

Camilla Framnes er selv meget glad for resultatet:

- Jeg fik afvide at der vil gå optil 14 dage før man kan se virkningen, og det ses tydeligere og tydeligere for hver dag. Nu har jeg fuld virkning og jeg er SIMPELTHEN så glad for det. Det er første gang men bestemt ikke sidste. Virkningen af Botoxbehandlingen aftager ca. efter 4 mdr. Jeg synes jeg ser meget mere frisk ud, og jeg bekymre mig slet ikke over min pande og bekymringsrynke mere, for de er der simpelthen ikke. På billedet kan I se før og efter, og jeg garantere for jeg gør ALT hvad jeg kan for at rynke panden, understreger hun.

Husker du det rørende øjeblik, hvor Camilla Framnes' kæreste Kevin friede til hende? >>

Og hendes egen mor, hvis første bemærkning var “ej Camilla, det gør du bare ikke”, var ifølge Camilla Framnes faktisk den første til at fortælle hende, hvor flot resultatet er blevet.

Camilla Framnes' rejse i "De unge mødre":

Galleri: følg Camilla Framnes' rejse

Følg "De unge mødre" i Ude og Hjemme:

Sponsoreret indhold