Kendte

Camilla Framnes: Sådan bliver mit bryllup

30. september 2016 Anne Kristensen
Lørdag den 1. oktober siger Camilla Framnes fra 'De unge mødre' ja til sin drømmemand Kevin ved et romantisk bryllup i Aalborg. Her løfter hun sløret for, hvordan festen skal forløbe.

I morgen er ventetiden endelig forbi for Camilla Framnes fra 'De unge mødre'.

Her gifter hun sig med sin udkårne, Kevin, og der er lagt op til den helt store og romantiske bryllupsfest, hvor Camilla blandt andet bliver kørt til kirken i limousine.

Hold da op en forskel: Se Camilla Framnes' store vægttab

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tv-hold skal filme brylluppet

Det afslører den unge mor selv på sin blog, hvor hun fortæller om planerne for sin store dag i detaljer:

- Allerede fredag aften indlogerer jeg mig på det lækre Hotel Scheelsminde i skønne omgivelser i Aalborg. Jeg har en veninde med, så jeg lige har en til at holde mig helt nede på jorden, hvis stressbarometeret ryger op. Som jeg fortalte om i sidste uge, så bliver der gensyn med De Unge Mødre som har fulgt mig op til brylluppet og selvfølgelig også skal være med på selve dagen. Så tv-holdet kommer også fredag og følger med i de sidste forberedelser, skriver Camilla Framnes.

Camilla Framnes vender tilbage til 'De unge mødre'

Nyt hår og limousine

Selve bryllupsdagen, lørdag, starter med, at Camilla skal til frisør kl. 11.00 og have påsat ekstra lokker.

Landmand søger kærlighed: Bryllup i sigte

- Jeg glæder mig helt vildt til at få mine extensions i håret. Jeg er sikker på, at det nok skal blive flot. Så skal det bare ikke regne eller storme på lørdag, tak! Efter frisørtiden er det tilbage til Scheelsminde, hvor jeg så får hjælp til at komme i brudekjolen. Den har jeg fundet i den lækre butik Luxux ikke langt fra Aalborg. Jeg synes selv, at jeg fandt min drømmekjole, fortæller Camilla.

Når den kommende brud har iført sig sin kjole, bliver hun hentet af en 'stor fed limousine', som hun selv udtrykker det. Og så går turen ellers ind til Sankt Markus Kirken i centrum af Aalborg, hvor vielsen skal finde sted.

Her kan du købe Camilla Framnes' inspirerende bog "Hvis jeg kan, kan du også" >>

Spændt og nervøs

- Det er virkelig en supersmuk og ikke mindst lækker stor kirke, og jeg kan ikke vente med at gå op af gulvet der, og se Kevin stå oppe ved alteret. Det giver mig allerede kriller i maven. Jeg er lidt nervøs. Jeg er nu ret sikker på, at han siger ja – men nok mere om det hele klapper og spiller. Nu har man brugt så mange kræfter og energi på planlægningen, så må det også gerne være perfekt på selve dagen, skriver Camilla.

Camilla Framnes mødte sit store idol: Tårerne løb

Byllupsfesten bagefter holdes i et forsamlingshus i Aalborg-forstaden Gug, som ligger tæt på parrets eget hjem. Her bliver gæsterne forkælet med en lækker middagsbuffet, hvor der bestemt ikke kommer til at mangle noget.

I hvert fald ikke hvis man skal dømme ud fra det billede af menuen, som Camilla har lagt op på sin blog:

- Jeg tæller ned, og glæder mig til en fantastisk dag sammen med alle dem jeg holder af, og at jeg på den anden side af weekenden er en gift kvinde!, slutter Camilla Framnes.

Her kan du læse historien om Camilla Framnes' første møde med Kevin >>

Camilla Framnes' rejse i De unge mødre:

Galleri: følg Camilla Framnes' rejse

Sponsoreret indhold