Kendte

Camilla Framnes vender tilbage til ’De unge mødre’

22. september 2016 Anne Kristensen
Den vel nok mest populære deltager i ’De unge mødre’, Camilla Framnes, afslører nu, at hun vender tilbage til programmet efter en pause på over to år.

Camilla Framnes er en veteran i ’De unge mødre’-sammenhæng, idet hun er en af de deltagere, som har været med i flest afsnit af Kanal 4-serien.

Hold da op en forskel: Se Camilla Framnes' store vægttab

De seneste godt 2 ½ år har Camilla dog ikke medvirket, men har bl.a. koncentreret sig om sin nyfødte søn Victor, sin populære blog og selvfølgelig også forberedelserne til sit bryllup med Kevin den 1. oktober.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vender tilbage til De unge mødre

Og netop disse bryllupsforberedelser – samt selve brylluppet – får vi nu lov til at følge på tætteste hold, når Camilla Framnes vender tilbage i et særafsnit af ’De unge mødre’.

Camilla Framnes mødte sit store idol: Tårerne løb

Det afslører den unge mor nu selv på sin blog:

- Jeg har i noget tid nu, holdt på en hemmelighed, en ret stor en synes jeg. Nuuuu kommer det…Thi hi – Jeg vender tilbage i de unge mødre på et gensyn “hvad er der sket siden sidst” – og endnu mere spændende, betyder det ” I skal med til bryllup “, både bryllupsforberedelserne, stress og jag og sidst men ikke mindst selve brylluppet som finder sted om 9 dage, skriver hun.

Camilla Framnes: Jeg har fået botox

Camilla og Kevin har naturligvis overvejet grundigt, om det var det rgtige at vende tilbage til programmet, men er altså blevet enige om at sige ja.

Camilla Framnes: Derfor fik jeg nye bryster

- Vi synes der er noget at fortælle og dele. Vi har vores lækkerbisken Victor som er kommet til Verden, jeg har tabt mig utrolig meget siden sidst, jeg er startet videreuddannelse, et bryllup som står for døren, ja der ret mange store ting som er sket og sker lige nu. Oliver og Sebastian mine store guldklumper er blevet så store og de har selvfølgelig selv måtte bestemme i hvilket omfang de har lyst til at deltage, og har selv kunne sige til og fra som de har haft lyst til, skriver Camilla på bloggen.

Den nye sæson af 'De unge mødre' har premiere den 11. oktober kl. 21.00 på Kanal 4.

Her kan du læse historien om Camilla Framnes' første møde med Kevin >>

Camilla Framnes' rejse i De unge mødre:

Galleri: følg Camilla Framnes' rejse

Sponsoreret indhold