Kendte

Casper tabte 36 kilo

8. juni 2010 af Joan Andersen
Casper fra tv-programmet De fede Trin drømmer om flere muskler og faldskærmspring
Foto: Steen Wrem
Foto: Steen Wrem

24-årige Casper har tabt sig imponerende 36,5 kilo. I de to måneder optagelserne til De fede trin har varet, har han fået vendt op og ned på sit liv.
- Det har været intenst og meget hårdt, siger 24- årige Casper Barding fra København. Han dansede sig ind i danskernes og dommernes hjerter i De fede trin på TV 2, og med et massivt vægttab på over 30 kilo løb med sejren. - Jeg rev to måneder ud af mit liv bare for at fokusere på vægttab og dansetrin, fortæller han.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Læs også: Stina: Jeg bliver aldrig åleslank (link fjernet)

- Jeg trænede tit fire gange om dagen. Nogle gange gik jeg ned på løbebåndet i fitnesscenteret og løb alt, hvad jeg kunne - eller på crosstraineren. Jeg kunne ikke klare sådan et program i længere tid. Under optagelserne havde jeg ikke overskud til min kæreste Dinesha, fortæller han.

Den første tid efter finaleshowet, som blev optaget den 28. april, gav han sig selv lov til alle de ting, der før var forbudt. Is, burgere, pommes frites, salatmayonnaise og ikke mindst hans yndlingssynd: chokoladeskildpadder fra Tom's. Svipturen tilbage til den usunde livsstil kostede fem kilo på vægten. Nu har han fundet den gyldne middelvej, hvor der både er tid til motion, sunde madvaner og ikke mindst kæresten Dinesha Kohsel, 24 år.

Kæresten mærker forskel
Drømmen er at komme til at springe i faldskærm. - Jeg har hørt, at jeg skal ned på 90 kilo for at få lov til at springe. Lige nu vejer jeg 99,5 kilo, siger Casper. Han er tydeligvis stolt over at have tvunget vægten ned under 100 kg.

- Jeg har kun trænet kondition i ni uger, nu vil jeg også træne muskler, så jeg har ingen problemer med at komme til at veje 100 kg igen. Dinesha siger, jeg er hård at lande på, men det er knogler, hun kan mærker. Det skulle gerne blive til muskler, kommer det med et smil fra Casper.

Læs også: Tanja drømmer om at blive skuespiller (link fjernet)

Skildpadder i tasken
Casper havde aldrig troet, at han ligefrem ville vinde i De fede trin. - Jeg troede, jeg ville blive nummer tre. De andre to var virkelig intense. De trænede f.eks. med en sort sæk over sig for at svede mere. Og de to piger er altså rigtig gode til at danse, bedre end mig. Det var helt uventet, siger han.

Først da Tanjas vægt blev afsløret, vidste han, at han havde vundet. - Det var bare en total overraskelse. Jeg vidste ikke, om jeg skulle grine eller græde, siger Casper. Dinesha var straks på pletten med et "tillykke skat" og lidt forkælelse.

Læs også: Philippe frier om ti kilo (link fjernet)

- Jeg havde en lille pakke chokolade-skildpadder med i tasken til de første shows, men de sidste tre gange havde jeg en stor pakke med 15 stk. med, for jeg ville give ham dem, når han røg ud. Jeg tænkte hele tiden, NÅR han røg ud, og ikke HVIS han røg ud. Men han vandt, og så blev det hans sejrs-gave, griner Dinesha og kigger forelsket på sin dansestjerne.

Vil du også vejledes af en personlig diætist? Meld dig ind i Ude og Hjemme Slankeklubben

Sponsoreret indhold