Kendte

Chok: Emma forlader endegyldigt 'Årgang 0'

14. september 2016 Anne Kristensen
Foto: TV2
Efter et års pause har Emma fra 'Årgang 0' nu taget en beslutning i samråd med sin familie: Hun forlader endegyldigt det populære TV 2-program.

Mange seere har savnet Emma og hendes familie i dokumentarserien ’Årgang 0’, efter at de besluttede sig for at holde pause fra programmet i hele 2016 efter en udfordrende periode.

Emma egen forklaring: Derfor holder jeg pause fra 'Årgang 0'

Og desværre er der nu dårligt nyt til fans af familien fra Tarm i Vestjylland: Emma har nemlig i samråd med familien valgt helt at trække sig fra ’Årgang 0’ med øjeblikkelig virkning.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Emma vil gerne være en helt almindelig teenager og ikke ’Emma fra tv’. Det har ikke været nogen nem beslutning, for hun haft mange gode oplevelser med serien. Men efter lang tids overvejelse er vi i fællesskab blevet enige om, at det er det rigtige for hele familien at stoppe nu, siger hendes far, Poul-Erik Josefsen til tv2.dk.

Vil blive savnet

Familien, som foruden Emma og hendes forældre Poul-Erik og Lene, også består af Emmas to yngre brødre, Simon og Mikkel, har været med fra starten i år 2000, hvor første sæson blev vist på TV 2.

Årgang 0: Stephanies smukke hilsen til sin mor og lillebror

- Det har været en kæmpe fornøjelse at følge Emma og hendes familie igennem så mange år, og vi er meget taknemmelige for, at vi har fået lov til at leve med i familiens liv. Vi respekterer naturligvis beslutningen, selv om vi kommer til at savne dem helt vildt, siger TV 2-redaktør Mette Heiberg.

Når TV 2 viser nye afsnit af 'Årgang 0' i begyndelsen af 2017, bliver det altså uden Emma og hendes familie. Til gengæld fortsætter Rachel, Stephanie og Christian samt deres familier i programmet, oplyser TV 2.

Årgang 0-far stiller op til folketinget

Her kan du se nogle skønne billeder af Emma i 'Årgang 0':

Emma i 'Årgang 0'

Sponsoreret indhold