Kendte

Christiane er en diva

25. oktober 2010 af Martin Hjort
Elming skamroser sin medvært i Vild med dans
Foto: Star Press
Foto: Star Press

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Selvom de er halvvejs igennem årets udgave af "Vild med dans", så taler den garvede vært, Claus Elming, om sin nye medvært i showet, Christiane Schaumburg-Müller, som var der tale om en nyforelskelse, når han skal beskrive hende.

- Tænk på hvor stort et talent, der skal til, for at kunne det, som Christiane kan. Hun var stjernen i serien "2900 Happiness" (TV3), vært på "Zulu Kvægræs", komiker i "Live fra Bremen" (TV2) og nu er hun diva i "Vild med dans". Alt sammen inden for meget kort tid. Det er altså ikke ret mange, der kan opfylde de fire roller på samme tid. Det viser bare hvor stort et talent, hun er. Og så er hun er sjov og vi klikker helt utroligt godt sammen, siger han, mens Christiane bliver helt forlegen ved alt rosen.

Kristian Jensen: Jeg er skabs-vild med dans-fan (link fjernet)
Hun er dog ikke sent til at gengælde den.
- Vi er det bedste makkerpar. Jeg kan utrolig godt lide vores energi sammen. Det kommer jo ikke kun an på, hvordan vi arbejder sammen under selve udsendelsen. Det kommer også an på, hvordan vi arbejder sammen i løbet af ugen, og jeg synes, at vi har arbejder herregodt sammen.

Rette element
Så hun er bestemt ikke ked af, at hun tog springet fra "Live fra Bremen", hvor hun spillede med i sidste sæson, til tjansen som vært for "Vild med dans", da den opstod.
- Det er pisse fedt, at være vært her. "Vild med dans" er så meget mit element, så det fortryder jeg ikke, selvom det da ville være fedt, hvis jeg kunne lave begge ting.

Kurt Thyboe: Mit livs sorg

De to værter er dog også enige om, at publikum i studiet har en vigtig andel i, hvordan de performer som værter.
- Når man har et publikum som for eksempel i aften, hvor stemningen virkelig var god, så bliver alle bare bedre. Christine og jeg bliver bedre. Bandet bliver bedre. Dommerne bliver bedre. Da Jens Werner sagde, at det var det bedste publikum, han havde oplevet i 66 udsendelser, så løj han ikke. Det her var en meget meget speciel aften. Det var fedt at opleve, lød det fra Claus Elming, mens Christiane Schaumburg-Müller nikkende tilslutter sig.

Sponsoreret indhold