Kendte

Claudia taget på sengen

18. november 2011 af Martin Hjort/StarPress. Privatfoto
Claudia havde får travlt til at fejre 25 års fødselsdag, mente hun. Kæresten ville det anderledes!

Forberedelserne har været intense for de tre tilbageværende par i Vild med dans. I aften står der kun to par tilbage, når seerne har talt. Og alle tre par ønsker brændende at være et af de to par.

Ikke mindst bokseren Patrick Nielsen og partner Claudia Rex. I onsdags fyldte Claudia 25 år, men det havde hun slet ikke tid til at tænke på. Hun og Patrick har nemlig brugt stort set alle deres vågne timer i træningslokalet den sidste uge, for at blive klar til de to danse, de skal danse i aften.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg lever i en Vild med dans-boble lige nu, så jeg har overhovedet ikke tænkt på min fødselsdag, fortæller hun, da udeoghjemme.dk langt om længe får fat i hende på telefonen torsdag aften klokken 22.30. Der befinder parret sig stadig i træningslokalet.

Græd af glæde
Men mens Claudia har knoklet, så har hendes kæreste, Martin Coops, haft masser af tid til at planlægge en lille overraskelse for hende. Så da hun onsdag kom hjem på et kort visit, var det til huset fuld af gæster og et surprise party, hun bestemt ikke var forberedt på.

- Jeg havde virkelig intet fornemmet, så jeg blev meget overvældet. Der er aldrig nogen, der har arrangeret sådan noget for mig før, så jeg begyndte faktisk at tude. Martin gør simpelthen så mange søde ting for mig. Det er noget af det, jeg elsker ham så højt for, fortæller en meget glad Claudia.

- Det var så dejligt, at se alle min familie og venner. En af mine veninder havde hjulpet Martin med at lave hjemmebagte boller og lagkage, og så brugte vi ellers bare tiden på at snakke og hygge. Det var fantastisk, fortæller Claudia, der naturligvis også havde dansepartneren Patrick Nielsen som gæst.

Modsat Claudia vidste han dog alt om overraskelsen.
- Jeg synes at det var en super god idé. To en halv måned med mig, det kan godt gøre en lidt sindssyg, så hun havde virkelig fortjent det, griner bokseren.

Flytter ind i træningslokalet
Hvis man ser bort fra den glædelige overraskelse midt i ugen, så har resten af tiden stået på træning og atter træning for Claudia og Patrick. Og selvom bokseren er vant til at træne hårdt, så har den seneste uge været helt ekstrem.

- Jeg tør næsten ikke sige det, men jeg her fuldstændig smadret. Træningen har været helt vild i denne uge samtidig med, at det mentale pres også er voldsomt. Vi er i semifinalen og ingen vil jo ryge ud nu. Vi VIL i den finale! Men det betyder så også bare, at dansen virkelig skal sidde i skabet.

Claudia er enig.
- Det har været vildt. Vi har brugt seks timer i træningslokalet hver dag. Vi skal jo kunne to helt nye danse på fredag. Det er et hårdt ræs - men jeg elsker det. Og heldigvis har jeg en fantastisk familie og nogle rigtig gode venner, der forstår mig, siger hun.

Men går det unge par videre til finalen, så er den ultimative plan allerede klar.
- Vi har snakket om, at hvis vi kommer i finalen, så flytter vi ind i træningslokalet, griner Claudia Rex.

Sponsoreret indhold