Kendte

De unge mødre: Amanda Sisse vil steriliseres

7. november 2016 Anne Kristensen
Foto: Janus Nielsen/Kanal 4
Amanda Sisse Glæsner fra 'De unge mødre' mener det alvorligt, når hun siger, at hun ikke skal have flere børn.

- Jeg har tidligere (da jeg var 20) spurgt min læge om en sterilisation, men dengang fik min læge overtalt mig til at vente nogle år endnu, nu er jeg så 25 år, og jeg har egentlig samme holdning til børn – jeg har fået den jeg skal ha, skriver Amanda Sisse på sin blog og henviser til sønnen William, som altså højst sandsynligt bliver enebarn.

Ung mor venter tvillinger

Amanda Sisse fortæller, at hun ofte bliver mødt med kommentaren “bare vent til den dag du møder den helt rette”, når hun siger, at hun vil steriliseres.

- Jamen, det har slet ikke noget med “den helt rette” at gøre, for uanset hvilken mand der stod overfor mig, ville jeg ha samme holdning, og jeg vil aldrig nogensinde få et barn, for en andens skyld, forklarer den unge mor. 

Amanda Sisse har dog for en sikkerheds skyld valgt, at sterilisationen ikke skal ske lige i den nærmeste fremtid.

Amanda Sisse er blevet model for dansk tøjmærke

- Jeg kan jo selvfølgelig ikke sige at jeg aldrig nogensinde vil skifte mening, men jeg tvivler. Jeg har så besluttet mig for, at vente nogle år endnu, så jeg ved at jeg er endnu mere sikker. For jeg ville egentlig ikke have noget imod, at finde sammen med en der har børn, men jeg kan bare mærke, med mig selv, at jeg ikke selv skal have flere & jeg tror virkelig der skal rigtig meget til før at den holdningen ændre sig (hvis det nogensinde skulle ske), skriver hun.

Her er nogle skønne billeder af Amanda Sisse med sønnen William:

Amanda Sisse med sønnen William

Sponsoreret indhold