Kendte

De unge mødre: Endnu en deltager gør comeback

26. september 2016 Anne Kristensen
Foto: Kanal 4
I sidste uge afslørede Camilla Framnes, at hun vender tilbage til 'De unge mødre'. Nu har en anden populær deltager meddelt, at også hun gør comeback i den nye sæson.

Efter halvandet års pause fra ’De unge mødre’ vender 25-årige Nanna Eliasen nu tilbage til programmet i den nye sæson, som har premiere den 11. oktober kl. 21.00 på Kanal 4.

– Ja, jeg er tilbage, og det er jeg rigtig glad for. Jeg har kun haft gode erfaring og fede oplevelser med programmet, og nu har jeg haft en lille pause og er igen klar til at dele ud af mit liv, fortæller Nanna til Realityportalen.dk.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dermed går Nanna i sporene på en anden populær deltager, Camilla Framnes, som også har meddelt, at hun gør comeback i programmet – dog for en kortere bemærkning i forbindelse med hendes bryllup.

Nanna Eliasen forsøgte selvmord

Forholdet til Ditlev er bedre

Nannas datter Malucca er nu blevet fire år, og Nanna fortæller, at forholdet til Maluccas far, Ditlev, heldigvis har ændret sig til det bedre, siden sidst vi så hende på skærmen.

Bruddet mellem Nanna og Ditlev var meget grimt - læs mere her

– Ditlev har fået overvåget samvær med Malucca i en time hver anden tirsdag, og det kører bare. Jeg tror, at seerne kommer til at få mere at se omkring det, for hele Nanna/Ditlev-tingen fyldte jo meget, da vi sidst var med. Så nu kommer der en fortsættelse på det. En ny begyndelse, siger Nanna, som stadig er single, efter at forholdet til Janus gik i stykker tidligere på året.

Her fortæller Nanna om grunden til bruddet med Janus, som hun ellers har kaldt sit livs kærlighed

Nannas mange hårfarver:

Nannas mange hårfarver

Sponsoreret indhold