Kendte

De unge mødre: Hannah får ros af kommunen

28. oktober 2016 Anne Kristensen
Foto: AOP
Hannah Melissa Ginic fra ’De unge mødre’ klarer sin mor-rolle så godt efter sin løsladelse, at kommunen nu nedtrapper overvågningen af hende og børnene.

Hannah Melissa Ginic og kæresten René blev tidligere på året dømt for et overfald på Renés ekskæreste, hvilket bl.a. betød, at Hannah måtte sidde fængslet i over 2 måneder, mens hun var gravid med sit tredje barn – datteren Hailie.

Læs mere om voldsdommen her >>

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det påvirkede naturligvis Hannahs to øvrige døtre, Cecilya og Molly, og derfor har familien været under opsyn af kommunen lige siden Hannahs løsladelse, som fandt sted få uger inden fødslen af lille Hailie den 18. september.

Og kommunen er tilsyneladende så tilfreds med tilstanden i familien, at man nu har valgt at nedtrappe opsynet før tid.

Spild af ressourcer

Det fortæller Hannah selv til Realityportalen:

– Aftalen var, at de skulle komme to gange om ugen, indtil jeg fødte, og derefter tre gange om ugen indtil december. Men en dag, da en af pædagogerne kom, fik vi at vide, at de havde vurderet, at det var spild af ressourcer, at de skulle komme tre gange om ugen, når alt her hjemme forløber, som det skal. Så de ville sætte det ned til en gang om ugen, siger Hannah.

Efter tvangsfjernelse: Hannah Melissa flygter fra kommunen

Børnene trives

Børnene trives således alle tre helt fint, fortæller den unge mor:

- Skolen fortæller, at Cecilya trives rigtig godt og er dygtig fagligt. Dagplejen fortæller, at Molly er ligesom alle de andre børn, og vores sundhedsplejerske udtaler, at Hailie faktisk er meget fremme i forhold til sin alder, og at vi er gode og kærlige forældre, siger Hannah.

Hannah Melissa Ginics rejse fra barn til ung mor:

Se Hannah Melissa Ginics rejse

Sponsoreret indhold