Kendte

De unge mødre: Nadia-Shila flygter til USA

21. september 2016 Anne Kristensen
Foto: Kanal 4
Nadia-Shila fra ’De unge mødre’ er i al hemmelighed flyttet til USA med sin søn, da hun frygter, at ekskæresten Jannick vil tage sønnen fra hende.

I al hemmelighed flyttede Nadia-Shila fra ’De unge mødre’ den 24. august til USA sammen med sin lille søn Kyle og sin mor Heidi under påskud af, at de bare skulle derover på en ferie.

Det fortæller Nadia-Shila nu selv på sin Instagram-profil.

De unge mødre: Hannah Melissa har født

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Frygter ekskæresten

Grunden er, at den unge mor frygter, at ekskæresten Jannick vil tage Kyle fra hende, da han tidligere på Facebook har opfordret andre til at indberette hende til kommunen:

– Kære alle, som mange af jer nok har fundet ud og/eller spekuleret i, er vi taget til USA for at blive permanent. Jeg takker for dem, som har holdt tæt indtil videre, det har virkeligt betydet meget! Jeg nyder den ro, vi har herovre, ligeså gør Kyle og min mor. Det har været utrolig turbulent med alle de ting, der er sket, både med Jannick, men også alle de forbandede indberetninger til kommunen. Herovre skal jeg ikke gå med en konstant frygt om, hvorvidt mit barn bliver taget fra mig, ej heller om Jannick eller hans venner kommer og banker på min dør eller opsøger mig på anden måde, skriver Nadia-Shila.

Her kan du læse om Nadia-Shilas hårde barndom >>

’Hendes ego ødelægger alt’

Ifølge Realityportalen ønsker Jannick dog at dele Kyle med Nadia-Shila i en såkaldt 7/7-ordning, og han forstår slet ikke den unge mors beslutning om at flytte til USA:

– Det jo en mærkelig grund og dybt ulovligt. Jeg ville aldrig gøre ulovligheder – det er jo crazy og slet ikke logisk. Hun vil jo bare stikke af på grund af, at alt brænder under hende og Heidi. Og desværre ødelægger hendes ego alt og alle inklusiv Kyle, siger Jannick til Realityportalen.dk.

Kun i USA på turistvisum

Han ser nu frem til at få afgjort sagen i statsforvaltningen, hvor de unge forældre efter planen skal møde op den 12. oktober. Jannick frygter dog, at Nadia-Shila udebliver.

Nadia-Shila har under alle omstændigheder kun ret til at opholde sig i USA i 90 dage, da hun ifølge Realityportalen kun er i landet på et turistvisum.

Kort før Nadia-Shilas tur til USA langede hun og en anden ung mor kraftigt ud efter hinanden på de sociale medier. Læs mere her >>

Husker du 'De unge mødre' fra sæson 1?:

Husker du de unge mødre fra 1. sæson

Sponsoreret indhold