Kendte

Dennis og Paradise-Karina vil have barn med hinanden

19. december 2013 af Karin Heurlin, foto Morten Mejnecke
Dennis Knudsen har kæmpet for at blive far i et halvt år med 31 årige Karina. Han er træt af rygter om, at hun er hans rugemor, som han betaler for at føde hans barn. De vil begge være forældre

Dennis Knudsen har i det sidste halve år forsøgt at få et barn med den tidligere Paradise Hotel deltager Karina Christiansen fra Brøndbyøster. De to er af gode grunde ikke kærester og kommer heller aldrig til at blive det, men til gengæld har de en fælles drøm om at blive far og mor sammen. En drøm, som de nu arbejder på at få opfyldt på en fertilitetsklinik i Hellerup. Desværre stadig uden held. Men troen har de stadig.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Karina er ikke rugemor

Selv er 50årige Dennis Knudsen ikke meget for at udtale sig om den private sag. Det er dog vigtigt for ham at understrege, at den 31årige Karina går lige så meget ind i familieprojektet som ham selv.

- Der er gået rygter om, at hun er rugemor for mig. At jeg har betalt hende for det. Det er der intet om. Vi ønsker begge at få et barn, siger den kendte stylist, som allerede har planlagt med Karina, hvordan deres kommende familie skal se ud.

Bliver et delebarn

- Barnet skal være et delebarn, siger han og peger på, at det var lidt af en tilfældighed, at Karina og ham blev sat sammen.

Karina er allerede mor til den seksårige Sean, men hendes ønske om at blive mor til to var på et tidspunkt så stort, at hun fortalte venner om, at hun planlagde at gå i fertilitetsbehandling for at få endnu et barn. Det fik en af hendes venner til at tænke på Dennis, som længe havde drømt at blive far.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen om sin egen makeover

Sat sammen ved et tilfælde

Vennen sagde dog aldrig Dennis' navn til Karina. Han nøjedes med at give hende Denis' telefonnummer og sine bedste anbefalinger. Uden at vide, hvem der var i den anden ende, ringede Karina modigt op. Det blev en lidt speciel samtale, som Dennis nok aldrig glemmer.

Måtte fortælle hvem jeg var

- Hun vidste ikke, at det var mig under vores første samtale. Det måtte jeg så fortælle hende efter et stykke tid, husker den travle stylist, som fandt så meget sympati for Karina, at han gerne ville kaste sig ud i det livsændrende projekt med hende. Og sympatien var gengældt.

LÆS OGSÅ: Dennis tæt på at blive far

Dennis er sød og kærlig

Karina er helt sikker på, at hun har fundet den rigtige far til sit barn, selvom de to aldrig har delt dobbeltseng eller udvekslet kys.

- Dennis er meget sød og kærlig, og så er han mørkhåret. Jeg er sikker på, at han bliver en god far for vores barn, udtaler hun til Se og Hør.

Fertilitetsbehandling i en travl tid

Dennis har haft nok at se til det sidste halve år, mens han er gået i fertilitetsbehandling med Karina. Foruden sin forretning har han både gennemført en ironman og udgivet selvbiografien "Jeg dør kun en gang." Men drømmen om at blive far har været så vigtig, at han har fundet plads til den i sin kalender.

Drømmen om at blive far har givet skuffelser

Han har også haft den drøm meget længe. Og den har givet ham en del skuffelser, som han beskriver i sin selvbiografi.

- Mit biologiske ur har tikket i mange år. Tanken om at få et barn med gener fra mig og en skøn kvinde gør mig glad. Det store problem er at finde en kvinde, der vil være med på mit projekt. Jeg har prøvet med seks forskellige, skriver han.

Klar til at blive far og skrue ned

Dennis Knudsen er kendt for at være glad for fest, farver og masser af arbejde. Den livsstil er han klar til at lægge i baggrunden, hvis drømmen om et barn går i opfyldelse.

- Jeg ved godt, at mit liv ville tage en drastisk drejning, men jeg føler mig mere og mere parat. Jeg kan sagtens forlige mig med, at der er ting, jeg skal give afkald på, så jeg har tid og overskud til et barn. Min økonomi tillader også, at jeg ikke arbejder så meget, skriver han i bogen.

Sponsoreret indhold