Kendte

Derfor græd Anne Laxholm

25. oktober 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Claus Poulsen
Hun er normalt en af de fire strenge dommere i Vild med Dans. Men da dommerne selv skulle præsentere et danseindslag i fredagens Knæk Cancer udgave af det populære show, overmandede følelserne Anne Laxholm.

-Publikums reaktion rørte mig dybt. Da de alle rejste sig og klappede af os, fik jeg sådan en varm fornemmelse, forklarer den tidligere verdensmester i standarddanse og nuværende dansedommer i Vild med Dans, Anne Laxholm.

Og som alle seere kunne se, fældede Anne Laxholm mere end en enkelt tåre.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var fantastisk

-Det er jo 25 år siden, vi holdt op med at danse. Og bortset fra arrangementerne på Kronborg, hvor vi fører an med en wienervals, har vi ikke danset siden. Så det var fantastisk, at vores dans blev modtaget så godt.

LÆS OGSÅ: Andrea planlægger bryllup

Anne Laxholm og hendes mand og dansepartner, Hans Henrik Laxholm, havde valgt at danse sammen med de to børnedansere Clara, 10, og Gustav, 12, fra Århus, da de skulle dyste mod de andre dommere om, hvem der kunne samle flest penge ind til kampen mod kræft.

Det forgik sådan, at hver af de fire dommere havde arrangeret et dansenummer, som publikum så kunne stemme om. Hver SMS-stemme gav yderligere 50 kroner til indsamlingen til Knæk Cancer.

Endnu en tåre fra Anne

Og Anne Laxholm kom ind som en flot nummer 1. I alt donerede seerne til det imponerende specialshow med dommerne 3,1 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Helges hemmelige våben

Da resultatet blev offentliggjort, tog følelserne igen over for Anne Laxholm. Der flød endnu en tåre fra den taknemmelige dommer.

-Jamen, vores dans var jo en fest for livet. Dans er så livsbekræftende, og det fik vi også at mærke, da vi kastede os ud i en dans efter så mange år.

Hurra - det gik

-Jeg havde været så utrolig nervøs. Det skulle være ordentligt, og vi har jo ikke danset sådan rigtig for alvor i meget langt tid. To gamle på 63-64 år der sådan skulle futte rundt på gulvet. Men hurra. Det gik. Også takket være det fantastiske orkester, siger Anne Laxholm, som også var imponerede af de to børn, der dansede med, Clara og Gustav.

LÆS OGSÅ: Johannes og Claudia besøgte børnene på Riget

Fra næste fredag er Anne Laxholm så tilbage i sin sædvanlige rolle som dommer - uden at skulle på gulvet...

Har du set, at du lige nu kan spare 40 % på massevis af varer i Ude og Hjemmes webshop?

Sponsoreret indhold