Kendte

Derfor kæmpede Mads med tårerne: Jeg holder så meget af Søs

24. oktober 2015 Foto: Claus Poulsen - Af Kristian Bo Eriksen
Det var ikke til at se det, men både Mads Vad og Søs Egelind havde haft en forfærdelig uge op til fredagens Vild med Dans. Mads er ramt af en fibersprængning, og Søs har en ondartet influenza. Både det, og hele den historie Søs fortalte om sin kræftsygdom, gjorde Mads rørt til tårer.

-Jeg er simpelthen begyndt at holde så meget af Søs. Så da jeg tænkte på, både hvor hård en uge, vi har haft, og på det Søs fortalte, inden vi dansede, blev jeg virkelig rørt. Det plejer ellers ikke at blive, siger Mads Vad.

-Søs er bare så sej og knokler på, samtidig med at hun passer på mig. Intet skal få lov til at stoppe os. Sådan skrev Mads på Facebook inden fredagens dans.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det han tænkte på, da han skrev, var den hårde uge parret har haft. Mads selv har fået en fiberskade i lænden, og Søs har været ramt af en ondartet influenza.

Og Søs var da også ustoppelig. Med en smuk, smuk wienervals ud over det sædvanlige imponerede parret dommerne til hele 29 point – og Søs imponerede sin dansepartner så meget, at Mads virkelig måtte kæmpe for at holde tårerne tilbage.

LÆS OGSÅ: Amanda Sisse: Derfor får William lov at bruge neglelak

Det var ikke kun dårlig ryg og influenza, der påvirkede Mads. Før dansen fortalte Søs om de to gange, hun har været ramt af kræft. Stille, roligt og rørende fortalte hun om, hvordan det havde været først at blive ramt af lymfeknudekræft, og da hun endelig var blevet rask, om hvordan hun igen blev ramt. Denne gang af modermærkekræft, en sygdom hun heldigvis også fik kæmpet sig ud af.

Du er fantastisk

Mads Vad har i ugens løb været så plaget af sin skade, at han ikke kunne træne med Søs. I stedet trådte danseren Frederik Nonnemann til.

-Du er så fantastisk Frederik, siger Mads.

LÆS OGSÅ: Ena Jubler: Endelig er jeg rask

-Efter en virkelig udfordrende uge er jeg bare så glad for, at kunne stå på gulvet i morgen sammen med Søs, skrev Mads i en up datering torsdag.

- Jeg har fået en masse fantastiske behandlinger i løbet af ugen, og min ryg er i så stor bedring. Det eneste vi ikke kan i morgen, er et løft i slutningen af dansen, men det håber jeg i kan tilgive os.

Støtter selvfølgelig

-Jeg er så super stolt af min seje dansepartner, som kun har nået at træne med mig 2 gange i denne uge. I dag har Søs så lige fået en god gang influenza, men vores prøver gik fint, og nu får vi slappet godt af.

LÆS OGSÅ: René, Claudia og Silas. Dansede for at knække cancer

-Vi glæder os så meget til at være en del af knæk cancer. Det er så vigtigt, at vi samler endnu flere penge ind til forskning, så endnu flere kan vinde over kræften, skriver han.

Og Søs er enig. Hun ved, at kræftforskningen er grunden til, at hun overhovedet er her i dag, og støtter selvfølgelig Knæk Cancer.

Sponsoreret indhold