Kendte

Derfor sagde jeg nej til Vild med dans

4. november 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Jeppe Michael Jensen og Allover
Sidste år nåede Karina Frimodt helt frem til finalen i Vild med Dans. Men i år har hun takket nej til at være med. Hun er på barsel med lille James på bare 4 måneder.

Mest læste artikler på udeoghjemme.dk

-Jeg synes, det har været hårdt. Men nu går det godt, danseren Karina Frimodt, 35, smiler til sin lille, kvikke søn på 4 måneder, James.

Han er årsagen til, at Karina ikke er med i Vild med Dans i år. Karina fik godt nok tilbuddet, og hun håbede da også længe, at det kunne lade sig gøre at danse med.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Min dejlige Astrid

-Men jeg måtte bare se i øjnene, at det kræver noget mere at have en baby, end jeg lige huskede. Så det endte med et nej tak, siger Karina, og det er hun godt tilfreds med nu.

-I de første måneder vågnede James tre-fire gange om natten, og jeg fik simpelthen ingen søvn. Jeg kunne ikke overskue noget som helst andet end James. Så jeg vurderede, at slet ikke kunne gå, at være med i Vild med Dans, for det kræver faktisk en hel del.

Sover hele natten

Karina Frimodt har i forvejen en datter, Mathilde, der er blevet syv år. Selvom Karina troede, at hun vidste alt om at blive mor, er der alligevel meget, hun har glemt, siden Mathilde kom til verden.

-Så alt i alt var det den helt rigtige beslutning ikke at danse i år, siger hun.

LÆS OGSÅ: Silas vil have barn nummer 2

-James er blevet meget nemmere at have med at gøre. Nu sover han hele natten. Det er ren luksus. James falder i søvn ved 9-tiden om aftenen og vågner så igen klokken 5-6 stykker, siger Karina.

-Så nu synes jeg, det er dejligt at være på barsel. Det er skønt, at nyde ham, mens han er så lille. Men samtidig skal jeg også lige vænne mig til at være på barsel. Jeg har jo altid arbejdet. Har altid haft travlt.

Lang og hård fødsel

Sidste år var der ikke mange, der lagde mærke til at Karina var gravid under Vild med Dans.

-Lige før finalen var jeg nødt til at fortælle det til kostumetjenesten. For da var der kommet en lille bule på maven, som de gerne måtte skjule lidt.

Sidste år nåede Karina Frimodt helt til finalen med sin partner, Uffe Holm.

Selve fødslen blev en hård oplevelse for Karina.

-Jeg var gået 12 dage over tiden, så om morgenen den 17.juni tog min mand og jeg ud på Hvidovre, hvor fødslen blev sat i gang med medicin. Og så var det måske lidt dumt, at jeg ikke bare tog hjem og slappede af, indtil jeg skulle føde. Men vi gik ud og spiste brunch og var til møde i banken, og veerne var faktisk så småt gået i gang.

LÆS OGSÅ: Derfor græd Anne Laxholm

-Omkring ved midnatstid gjorde det bare så ondt, at vi besluttede at tage ud på sygehuset. Her fik jeg at vide, at der ville gå lang tid, før jeg fødte. De sidste fem timer gjorde veerne rigtig ondt. Det er de hårdeste timer, jeg nogensinde har haft. Endelig klokken 5.45 fødte jeg så min lille James. Han var en fin dreng på 3.750 gram og 53 cm.

-Jeg var ellers bange for, at han ville være kæmpestor, fordi jeg var gået over tiden.

Tilbage på job

5. januar er Karinas barsel slut. Da skal hun starte på prøverne til musicalen Dirty Dancing, der har premiere i Tivoli i slutningen af februar og som også skal spille i Århus. Her arbejder Karina sammen med en anden af danserne fra Vild med Dans, Silas Holst, samt skuespilleren Mathilde Norholt, der dansede sidste år med Thomas Evers Poulsen.

LÆS OGSÅ: Andrea planlægger bryllup

Selvom Karina ikke er med i år, følger hun ivrigt med hver fredag på tv.

-Vi har en fest i familien fredag aften. Men jeg kan også få det helt dårligt, når parrene står i bananen, og et af dem skal stemmes hjem.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold