Kendte

Det gør ondt

16. september 2011 af Tekst: Martin Hjort/StarPress
Adrenalinen pumper, og nerverne er flossede, inden det i aften bliver alvor for de sidste seks par i Vild med dans, der endnu ikke har været på gulvet for at danse om point. Men i aften sker det. De skal vise, hvad de seneste ugers hårde træning har ført med sig.
Foto: ALLOVER
Foto: ALLOVER

Adrenalinen pumper, og nerverne er flossede, inden det i aften bliver alvor for de sidste seks par i Vild med dans, der endnu ikke har været på gulvet for at danse om point. Men i aften sker det. De skal vise, hvad de seneste ugers hårde træning har ført med sig.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og der er virkelig blevet trænet hårdt, for ingen af de restende seks par ønsker at skulle stå overfor sidste uges pointmæssige bundskraber, Eva Nabe Poulsen og Anders Jacob, og dermed ryge ud i en omdans for at kæmpe om at blive i programmet.

- Det har gjort ondt. Jeg har nogle meget trætte skuldre og en meget træt ryg. Vi bliver jo udsat for nogle bevægelser, som vi ikke er vant til, og jeg har brugt nogle muskler, jeg overhovedet ikke var klar over, at jeg havde i min krop, siger Københavns Kultur- og Fritidsborgmester, Pia Allerslev (V), der danser sammen med den Vild med dans-erfarne professionelle danser, Michael Olesen.

- Jeg var med på det Team Rynkeby-hold, der cyklede til Paris tidligere på sommeren. Det var hårdt. Men det her er noget helt andet. Det er nogle helt andre muskler, man bruger, siger hun.

Fået knækket ryggen
Skuespiller Thomas Voss, der også skal på gulvet for første gang i aften, er enig med sin konkurrent.

- Jeg skal danse cha cha cha, så mine hofter og baller er virkelig blevet testet til det yderste, griner han. Noget kroppen ikke lader passere ubemærket forbi.

- Jeg har været en tur hos kiropraktor og få et hurtigt knæk i ryggen, fordi jeg havde fået ret ondt. Musklerne bliver ømme. Jeg er blevet opmærksom på helt nye dele af min krop. Men det hjalp. Nu er jeg helt klar og har overhovedet ikke ondt mere, siger han.

Det er dog ikke kun de ømme muskler, Thomas Voss skal kæmpe med. Han erkender, at han skal ud og gør opmærksom på sig selv.

- Jeg skal give den gas, men jeg forventer faktisk, at jeg ender i farezonen, for jeg ved jo godt, at jeg ikke er så kendt i den brede befolkning. Men jeg håber, at jeg kan overraske positivt, siger han. Han kan ikke hente hjælp med hensyn til kendisfaktoren hos sin danseparter, Julie Westergaard, for hun er også debutant i underholdningsshowet.

Familien må ofre sig
De to har begge en familie med to små børn, der også skal være plads til. Men for Pia Allerslev er det vigtigt, at dansen ikke kommer til at gå udover arbejdet som borgmester.

- Men så må det jo gå ud over noget andet. Det blive så min nattesøvn - og familien. De ser lidt mindre til mig for tiden, erkender hun.

- Men de er heldigvis helt indstillede på det. Min børn, Freja (6) og Valdemar (5) synes, at det er helt vildt spændende, at jeg er med i programmet. De går meget op i det. Så det skal nok gå, forsikre hun.

Og kommer det til at stå til hende selv, så kommer familien til at skulle lide under mindre samvær med mor i lang tid endnu. For hun vil videre, og tror da også på, at det nok skal lykkedes.

- Jeg har en god følelse, for jeg synes virkelig, at vi har trænet rigtig hårdt.

Sponsoreret indhold