Kendte

Dødt løb mellem Vera og Kalle Pimp

23. oktober 2009 af Maria Rasmussen
Det bliver et tæt opgør mellem den klassiske violinist og rapperen i aftens finaleudgave af Talent 09. Bookmakerne spår Vera som en kneben vinder.

Hvis man skal tro bookmakerne bliver finalen i Talent 09 uhyggelig spændende. Spilsitet Betsafe udråber med deres odds Vera og Kalle Pimp som de helt store favoritter til at løbe med titlen og de 250.000 kroner. Spiller man på Vera som vinder, giver det 2,50 igen, og spiller man på Kalle Pimp giver det 2.75 igen.

Helt i bunden ligger det syngende ægtepar Maria og Michael. Her får du 35 igen, hvis de skulle gå hen og løbe med sejren. Mon ikke oddsne på Maria og Michael skyldes den dårlige omtale som parret fik, efter Michael forsøgte at plante negative historier om de øvrige deltagere hos Ekstra Bladet.

Meget forskellige

De to konkurrenter - Vera og Kalle Pimp - kunne næsten ikke være mere forskellige. Den barske gangsterrapper fra Jylland overfor den yndige violinist fra København. De har da også vidt forskellige grunde til at stille op i talent-konkurrencen. Den blot 16-årige Vera besluttede at stille op i Talent 09 for at få andre børn og unges øjne op for den klassiske musik. Vera vil gerne vise at violin hverken er kedeligt eller nørdet - med hendes optræden i Talent 09, må det siges at være lykkedes til fulde.

Rapperen og familiefaren Kalle Pimp håber, at deltagelsen i talentshowet kan sparke gang i karrieren som professionel rapper .

Odds fra Betsafe:
Vera: 2,50
Kalle Pimp: 2,75
Nellie og Eva: 3,50
Camilla og Jonas Egholm: 11
Jes Holtsø: 15
Maria og Michael:35

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold