Kendte

Dybt frusteret Camilla Framnes: Victor har grædt i to måneder

28. maj 2016 Foto: Thomas S. Laursen - Af Kristian Bo Eriksen
Camilla Framnes fra De unge Mødre er netop startet på arbejdet, og hendes Victor er begyndt i dagpleje. Så selvom det gjorde ondt i hendes moderhjerte at se sin søn være plaget og ked af det, undrede det hende ikke, at Victor blev ramt af den ene feber og forkølelse efter den anden, og lægerne mente da heller ikke, det var andet end en virus. Men en lille tvivl nagede hele tiden i Camilla.

-Tårerne har trillet ned af mine kinder hele dagen, fordi jeg har været så frustreret over at have en dreng, der bare grædt som “ind i helvede” i over 2 måneder. For nu at være så lettet over, at der endelig er en forklaring på, at min lille baby har været så ulykkelig. Det er næsten ikke til at bære, skriver Camilla Framnes fra De unge mødre på sin blog.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

-Vi har virkelig VIRKELIG været ramt den seneste tid med sygdom, og siden tirsdag har Victor faktisk været syg med feber.

-Faktisk har det bare været snot snot og atter snot siden Victor er startet i dagpleje, og det kender vi jo godt til “de skal lige have været igennem alle dagpleje bakterierne”. Men hold nu op hvor havde jeg glemt, hvor hårdt og opslidende det er, skriver Camilla.

Hun forklarer at de har været til vagtlæge rigtig mange gang den sidste tid, og hver gang har de fået at vide, at det er en virus, der går over af sig selv.

LÆS OGSÅ: Amanda Sisses dreng på sygehus: Skal opereres igen

-Vi har dog været afsted ved vagtlægen en enkelt gang, hvor vi fik at vide, at hans trommehinde var sprunget, men at det var der ikke noget at gøre ved, og det vil vokse sammen af sig selv, fortæller hun på bloggen.

Fuld af betændelse

Men til sidst blev det hele for meget for Camilla. Hun bestilte tid hos en ørelæge, og skulle have været afsted i næste måned. Men Victor fik igen feber, og så sørgede Camilla for at få en akuttid hos lægen.

-Victors ører var så fuld af betændelse, at de måtte tømmes, og nu hjemvendt med 7 dages penicillin kur. En meget undrende ørelæge, der ikke kunne forstå, vi ikke hverken havde fået en henvisning eller i det mindste rådet til at opsøge ørelæge, skriver hun.

-Jeg er så FRUSTRERET som mor, jeg er så fuld af skyldfølelse for jeg ikke bare havde fulgt mit moderhjerte og taget ham afsted til ørelæge. Jeg begriber ikke, hvordan flere læger kan fortælle mig, at der ikke er noget at se på hans ører, eller i det mindste er ærlige og sige “jeg synes, I skal opsøge ørelæge, for det er svært for os at vurdere” hvad ved jeg, skriver Camilla, som også fortæller, at Victors øre var så tillukket, at det også har påvirket hans hørelse.

LÆS OGSÅ: Gravide Cellina Martinna: Jeg vil føde hjemme

-Puhhh, ja jeg har jo hele tiden haft en dårlig mavefornemmelse, der fortalte mig, der var noget galt med de øre. Men når man har fået sin lille dreng tilset af flere forskellige læger, tror man selvfølgelig på, at når de siger, der ingenting er galt, og de ikke engang er røde hans øre, så det bare mig.

Mit overskud er skruet op igen

Nu er Victor så i behandling og skal tilbage til ørelægen om to uger, så de sammen kan lægge en plan for at undgå ørebetændelser fremover.

-Mit overskud til hans gråd blev pludselig fuldstændig skruet op igen, fordi nu føler jeg lidt, jeg nemmere kan forstå, og nemmere “hjælpe”. Der er bare ikke noget værre, end når ens børn er syge og dårlige, man vil gøre alt for dem, og intet hjælper.

LÆS OGSÅ: Nu er Katherina 28 kilo lettere: Jeg vil tabe17 kilo mere

-Glæder mig til, pencillinen begynder at virke, og han begynder at få det bedre igen, og vi kan få vores glade Victor tilbage, skriver Camilla, og slutter så med en opfordring:

-Hurra for ørelæger, og tvivl ikke, jeg har lært det nu, AFSTED til ørelægen med det samme, og STOL PÅ DIN MAVEFORNEMMELSE!

Sponsoreret indhold