Kendte

Efter Vild med dans: Sarah Mahfoud får sin største drøm opfyldt

28. november 2016 Anne Kristensen
Foto: AOP
Sarah Mahfoud vandt fredag aften ’Vild med dans’ sammen med Morten Kjeldgaard, og nu har hun endnu en stor ting at fejre!
Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard

Sarah Mahfoud ’knockoutede’ alle konkurrenter på sin vej mod ’Vild med dans’-trofæet i den netop overståede sæson 13, og nu har den 27-årige bokser mere at juble over.

Hun har nemlig fået sin største drøm opfyldt, idet hun i det nye år skifter sin status som amatørbokser ud og i stedet kan kalde sig professionel bokser.

Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard vandt 13. sæson af Vild med dans. Her kan du se alle de tidligere vinderpar >>

Sarah Mahfoud har således skrevet kontrakt med den store boksepromotor Mogens Palle, der bl.a. har haft Mikkel Kessler i sin stald.

Boksepromotor så Sarah Mahfoud i tv

Og det er faktisk sket netop pga. Sarahs deltagelse i ’Vild med dans’:

- Da jeg sagde ja til at være med i 'Vild med dans', var det også med håbet om, at det måske kunne åbne nogle døre. Og det har så vist sig at være tilfældet. Mogens Palle har set mig i programmet og har desuden set min boksning på nettet. Han ser nogle muligheder i mig, og det er da mega fedt, siger Sarah Mahfoud til TV 2.

Vil være verdensmester

Sarah Mahfoud vandt tre danmarksmesterskaber og to nordiske mesterskaber som amatørbokser, og ambitionerne for hendes professionelle karriere er endnu højere.

Mille Dinesens store sorg: Har prøvet at få børn i 10 år

- Jeg er da lidt nervøs, for nu er det nu, det gælder, og alting ligger for fødderne af en. Men jeg vil gøre mit allerbedste, og jeg satser på at blive verdensmester forholdsvis hurtigt. Det kunne da være mega blæret, siger Sarah Mahfoud, som indtil videre har valgt også at beholde sit job som sosuassistent i Hørsholm Kommune.

Lykkelig Mads Vad: Jeg skal giftes

Husker du alle de tidligere vinderpar i Vild med dans?:

Vild med dans: Her er alle vinderne

Sponsoreret indhold