Kendte

Ena jublede af glæde: Jeg er så overvældet

27. november 2015 Foto: Claus Poulsen - Af Kristian Bo Eriksen
Hun var et stort smil. Kunne slet ikke holde op med at grine. Ena Spottag vandt Vild med Dans sammen med Thomas Evers Poulsen.

-Man kan danse, lige meget hvordan man ser ud, sagde superpopulære Ena Spottag til TV2 lige efter hun var blevet udråbt til vinder af årets Vild med Dans, og så opfordrede alle dem, der sidder derhjemme og tror, de er lidt for store eller lidt forkert skabt til alligevel at kaste sig ud i dansen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

-For man bliver så glad, sagde hun.

LÆS OGSÅ: Ena: Jeg drømmer om mand og barn

Og glad det var Ena efter sejren.

-Jeg kan ikke stoppe med at grine. Jeg er så overvældet og glad.

For Thomas Evers Poulsen var det også en overvældende oplevelse. Han græd og tårerne trillede, da han takkede alle for sejren. Det var hans anden sejr i Vild med Dans, efter han også vandt første sæson sammen med Mia Lyhne.

Plaget af sygdom

Det var ellers ved at ende galt for parret. I starten af årets dansekonkurrence var Ena hårdt ramt af en parasit i maven og kunne i en periode dårligt træne. Men en medicinkur fra lægen fik Ena tilbage på benene.

Også årets nummer to, Stephania, havde sit at kæmpe med, da sæsonen startede. Hun var fra starten været blandt bookmakernes helt store favoritter, men det hele var ved at blive ødelagt allerede efter den første omgang af Vild med Dans. Stephania var ramt af nogle forstrækninger i ryggen, der var så smertefulde, at hun dengang alvorligt overvejede at stoppe i Vild med Dans.

LÆS OGSÅ: Enas forvandling: Jeg flirter mere end før

Men med en støtteforbinding på ryggen bed hun smerterne i sig, og i finalen var hun i topform. Hun gik da også seriøst ind til finalen.

Vandt på seernes stemmer

Men hele ugen igennem har vi haft mere fokus på, at det, vi leverer i finalen, skal være så godt som overhovedet muligt. Når man står i en finale her, vil man virkelig ikke skuffe nogen, så vi har presset os selv til det yderste, siger Stephania Potalivo til TV2.dk.

LÆS OGSÅ: Veninden fra Badehotellet: Ena er bare så modig

Dommerne havde Stephania og Morten som vindere med maksimum point – 40 styk i alle finalens tre danse. Ena og Thomas scorede henholdsvis 36, 37 og 40 point i deres danse. Men seerne ville det anderledes. Da deres stemmer var talt op, var Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen vindere.

I det hele taget er Ena i løbet af Vild med Dans for alvor blevet en seerfavorit. Vi kan nu alle glæde os til at se hende igen, når de nye afsnit af Badehotellet starter til jul. For her spiller hun køkkenpigen Martha.

Sponsoreret indhold