Kendte

Ena jubler: Endelig er jeg rask

17. oktober 2015 Foto: Hanne Juul - Af Kristian Bo Eriksen
Med sit gode humør, sin ligefremme måde at være på, har Ena Spottag taget Vild med Dans-seerne med storm. Og på dansegulvet har den også stået på storm. Der er sus i skørterne, når Ena sammen med Thomas Evers suser over skærmen. Men hele tiden har Ena været plaget af sygdom. Først nu er hun blevet rask.

-Ja, jeg er endelig blevet rask. Jeg er ude af min penicillinkur og har det rigtig godt, siger Ena Spottag, der hidtil under Vild med Dans har været plaget af sygdom.

Ena har været angrebet af et maveonde, og måtte i forrige uge gå i behandling med en skrap penicillinkur. Den er nu overstået – og heldigvis har den hjulpet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: 2-årig kvalt i vindrue

Det har dog ikke været til at mærke på Ea, at hun har været plaget af sygdom. Hun har en fantastisk evne til at være fuldstændigt på, når hun skal være på. Sygdommen har da heller ikke fået Ena fra at synes, Vild med Dans er sjovt:

En ting er trist

-Det er vildt fantastisk at være med. Det er skægt og brandsjovt. Faktisk sjovere, jo mere man lærer, og jo mere man kan, siger hun efter fredagens hæsblæsende quickstep, der gav dem 22 point fra dommerne.

-Der er kun en ting, der er trist ved Vild med Dans. Det er, når nogen ryger ud. Og denne gang måtte jeg fælde en tåre. For det var min virkeligt gode veninde, der røg ud, siger Ena.

LÆS OGSÅ: Ulf Pilsgaards smukke kærlighedserklæring til sin syge kone

Enas veninde er Sharin Foo. Hun og Frederik Nonnemann scorede lavest hos dommerne, 17 point, og de blev ikke reddet af seerne efter omdansen med John Faxe og Karina Frimodt.

Aftenens vindere hos dommerne blev Karen Mukupa og Michael Olesen. Dommerne gav dem hele 26 point for deres slowfox.

-Det var dejligt, at det gik godt. Og ekstra dejligt af en helt speciel grund, siger Karen.

Tænkte på onkel Gunnar

For hun dansede sin slowfox med familiens onkel Gunnar i tankerne. Han døde for to uger siden, 95 år gammel.

-Da jeg fortalte ham, at jeg skulle være med i Vild med Dans, sagde han, at slowfox altid har været hans favoritdans. Så han var i mine tanker, da jeg skulle danse netop den dans, siger Karen med et stille smil.

LÆS OGSÅ: Politiet befrier bortført 3-årig pige

-Faktisk var han ikke helt rigtigt min onkel. Min far har ikke nogen brødre. Gunnar var min fars onkel, altså min farfars bror. Men han har altid været vores allesammens onkel Gunnar. En mand, jeg kun har gode minder om, siger hun.

Sponsoreret indhold