Kendte

Ena Spottag: Jeg måtte gemme mig efter ’Vild med dans’

23. september 2016 Anne Kristensen
Foto: TV 2
Skuespilleren Ena Spottag er vant til at stå midt i rampelyset, men opmærksomheden i forbindelse med hendes deltagelse – og sejr – i ’Vild med dans 2015’ blev for meget for hende.

- Jeg bliver frygtelig genert, hvis nogle gerne vil mig. Jeg øver mig på det, og forhåbentlig bliver jeg bedre til det, for jeg vil gerne leve et almindeligt liv.

Ordene tilhører Ena Spottag, og det skulle man umiddelbart ikke tro.

Silas Holst overrasker: Her er min nye karriere

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For den charmerende humørbombe er vant til at være i centrum som skuespiller, og hun var det bestemt også under ’Vild med dans’ sidste år, hvor hun vandt seernes hjerter og løb af med sejren sammen med sin dansepartner Thomas Evers Poulsen.

Gemte sig efter ’Vild med dans’

Men Ena Spottag er faktisk en meget genert og dybt privat person, afslører hun i et nyt interview med Billed-Bladet.

Her fortæller hun, at den store opmærksomhed under ’Vild med dans’ medførte, at hun faktisk gik i skjul i perioden lige efter programmet.

Mille Dinesens store sorg: Har prøvet at få børn i 10 år

- Folk kom til at kende mig for godt, og jeg måtte gemme mig lidt, for jeg har også brug for privatliv. Fordi jeg er meget genert, bliver jeg nemt lidt akavet og bange for at skuffe folk, siger Ena Spottag til Billed-Bladet.

Jeg overlevede

Af samme grund savner Ena Spottag ikke ’Vild med dans’.

- Jeg savner ikke ’Vild med dans’. Jeg har stor respekt for de professionelle dansere, der gør det igen og igen. De er som små krigere, der kaster sig ud i det. Om mig selv vil jeg sige: Jeg overlevede, siger hun til Billed-Bladet.

Husker du Ena Spottag i 'Vild med dans'?:

Ena Spottag i 'Vild med dans'

Sponsoreret indhold