Kendte

Ena Spottag viser følelserne: Det betyder meget

7. november 2015 Foto: Claus Poulsen - Af Kristian Bo Eriksen
Hun er fuld af godt humør og ser ud til at være evigt smilende, når hun svinger sig på gulvet i Vild med Dans. Men Ena Spottag bruger også dansen til at udtrykke sine følelser.

-Jeg er nok den type, der bliver grebet af tingene. Jeg føler virkelig de ting, dansen handler om, siger Ena Spottag, efter at hun fredag aften dansede en smuk og medrivende, ja, nærmest rørende, vals med Thomas Evers.

LÆS OGSÅ: Søs Egelinds bedste julegave: Et hjerte fra mine døtre

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

-Det et er noget af det gode ved dans. Man kan faktisk ikke overspille følelserne. De er der, og jeg udtrykker dem så tydeligt, jeg kan.

Det er selvfølgelig særligt tydeligt, når det gælder en dans som vals. Men det gælder også de danse, som måske er mere ligetil, og hvor tempo og show er vigtige elementer.

Dejligt at danse vals

Måske er det præcis det, der slår igennem og gør Ena så populær. Hun er simpelthen altid ærlig omkring de ting, hun gør. Når hun for eksempel siger, at hun har meldt sig til en dansekonkurrence og ikke en fitness-konkurrence. Og når hun tager de runde kvinder i forsvar.

-Det var rigtig dejligt at danse vals. Nu er vi efterhånden kommet så langt, at nerverne kan lægge sig lidt. Vi danser det bedste vi kan, prøver at have det sjovt, og så kan vi ikke gøre mere, siger Ena.

LÆS OGSÅ: Enas store dilemma: Jeg holder så meget af de andre

-Det var en smuk vals, det var jeg virkelig glad for, siger Thomas Evers og kaster et blik på Ena i den video, de to har lagt op på Facebook.

At følelserne er i spil i Vild med Dans, kan også være et problem. Som Ena tidligere har fortalt, bliver deltagerne så gode venner i løbet af sæsonen, at det kan gøre rigtig ondt, når et par bliver stemt hjem.

Sponsoreret indhold