Kendte

Fantastisk at mærke folks støtte

12. november 2010 af Martin Hjort
Danseparret får 'High five' på gaderne.
Foto: Michael Bang
Foto: Michael Bang

At folk hjemme i stuerne følger med i Vild med dans-stjernes anstrengelser på dansegulvet, det er noget ikke mindst favoritterne Cecilie Hother og Mads Vad mærker, når de bevæger sig rundt i byen. Der er ganske enkelt flere og flere, der stopper de to dansere, til stor fornøjelse for de to.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg synes, at det er skønt og en kæmpe motivationsfaktor, at folk stopper mig. De spørger ikke så meget til vejret mere - nu spørger de mere til Vild med dans, griner Cecilie Hother, der normalt præsenterer vejret for Go Morgen Danmarks seere på TV2.

Hun er dog ikke alene om at have mærket en øget interesse. Det har partneren Mads Vad også.
- Det er især børn og ældre mennesker, der gerne vil have en autograf - det sidste er er næsten det allermest hyggelige, siger han.

"High five" i Tivoli
- De har ofte også en lille historie om, hvordan de har siddet derhjemme og fuldt med, eller hvordan det var, da de selv gik til dans. Det er simpelthen så dejligt, at man får lov til at få den lille historie, og at de gider at dele den med mig, lyder det fra Cecilie, der opfordre Mads til at fortælle om en episode, som de for nyligt var ude for sammen.

- Vi var i Tivoli og spise en frokost. Der blev vi ekstrem overrasket over, hvor mange der kom hen og gav "High Five" og syntes, at vi var gode. Og man kunne virkelig mærke, at de mente det. Det var rigtig fedt.
- Ja, jeg blev meget, meget stolt, lyder det ydmygt fra Cecilie.

Læs også Cecilies kolleger: Stem Cecilie ud

Men hvorfor denne store interesse? Mads har sin helt egen idé om, hvorfor der er så mange, der godt kan lide de to.
- Cicilie og jeg vi minder så meget om hinanden. Vi er begge to meget glade og positive, og det tror jeg, at folk de kan mærke. Jeg tror, at de synes, at det er rigtig dejligt.

"Glad i låget" dans
Når de to går på gulvet i aften, så er det for at danse to danse - argentinsk tango og cha cha cha. To meget forskellige danse, men det gør bestemt ikke noget.
- Den ene er en rigtig "glad i låget" dans, mens den anden er meget mere intens. Det har været meget sjovt, at arbejde med to så forskellige danse og følelser, fortæller Cecilie Hother.

Forud for sidste uges dans, var Mads Vad hæmmet af en forstrækning i det ene lår. Den mærker han dog ikke noget til mere.
- Det har været rigtig fedt, at være fuldt ud tilbage efter den skade, jeg fik. Når man har været igennem sådan en, så nyder man det på en helt anden måde, når man står på gulvet, siger han.

Der er tre par tilbage i aftenens semifinalerunde. Foruden Cecilie og Mads er det Christina Hembo og Thomas Evers Poulsen og Laura Dragsbæk og Silas Holst. Kun to par får lov til at kæmpe om Vild med dans-trofæet i næste uges finaleshow.

Sponsoreret indhold