Kendte

Fejl i Vild med dans-konkurrencen

30. september 2013 af Redaktionen
I Ude og Hjemme nr. 39, som udkom onsdag den 25. september, var der en fejl i Vild med dans-konkurrence-teksten. På fredag, den 4. oktober, dyster danserne nemlig i Odense og IKKE i København, som det fremgår i vores konkurrence. De heldige vindere af konkurrencen modtager derfor en overnatning og en lækker gourmet-middag på Hotel Plaza i Odense. Vi beklager fejlen.
De heldige vindere skal bo her, på Hotel Plaza i Odense, på fredag - og IKKE i København.
De heldige vindere skal bo her, på Hotel Plaza i Odense, på fredag - og IKKE i København.

Når TV 2 på fredag, den 4. oktober, blænder op for Vild med dans er det ikke - som det plejer - direkte fra studierne i København men fra Stadium Arena Fyn i Odense.

Den nye lokalitet er valgt af to grunde: Dels for at fejre TV 2's 25 års fødselsdag og dels for at fejre, at det i år er 10. gang, TV 2 sender Vild med dans.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der er lagt op til et brag af en aften i Stadium Arena. Du kan godt begynde at glæde dig.

Vinderne skal bo på Hotel Plaza i Odense

Ude og Hjemme har hver uge en konkurrence, hvor fire heldige læsere kan vinde billetter til Vild med dans. Førstepræmien inkluderer ud over to billetter desuden en overnatning på et hotel, en lækker middag for to samt et smukt halssmykke. Andenpræmien består af to billetter.

Ved en beklagelig fejl har vi i Ude og Hjemme nr. 39, som udkom i onsdags, den 25. september, glemt at ændre i konkurrence-teksten, så det fremgår, at showet afholdes i Odense og IKKE i København den 4. oktober - samtidig har vi i bladet beskrevet hotellet og restauranten i København.

Vi har naturligvis stadig fire billetter på højkant, og førstepræmie-vinderne modtager skam også både overnatning på hotel og middag. Det sker bare ikke i København men i Odense.

Gourmet-middag på Hotel Plaza i Odense

Vinderne kan altså se frem til en uforglemmelig weekend i Odense. Vinderne overnatter i dobbeltværelse på det fornemme Hotel Plaza midt i byen. Og den lækre gourmet-midddag indtages ligeledes i hotellets fantastiske restaurant.

Førstepræmien ser såden her ud: Billetter til Vild med dans i Stadium Arena. Eftermiddagskaffe med kage, velkomst drink, gourmetmiddag (drikkevarer for egen regning), overnatning i Superior dobbeltværelse samt morgenbrunch med champagne på Hotel Plaza. Smukt halssmukke "Arethe Star" fra StarRock.

Du kan se billeder og læse meget mere om Hotel Plaza ved at klikke her.

Vi beklager fejlen.

Sponsoreret indhold