Kendte

Finalepar: Godt Allan røg ud

23. november 2013 af Martin Hjort/StarPress Foto: Martin Hjort
Finalen bliver meget mere lige uden fodboldlegenden, og det bliver marginalerne, der kommer til at afgøre den, mener de to tilbageværende par.

De to finalepar i Vild med dans er enige om én ting, inden fredagens finale i Vild med dans: Det er godt, at det bliver uden fodboldlegenden Allan Simonsen.

- Det havde været en mærkelig finale med Allan, så at han røg ud, det er en stor sejr for programmet. Nu får vi den rigtige finale, lyder det fra komikeren, Uffe Holm, der under Vild med dans har vist danskerne, at han kan andet end at fyre halvlumre jokes af fra kanten af en stand up-scene. Han kan faktisk også danse.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Sofie Kruuse i tårer efter udstemning: Jeg vil savne Allan

Hans partner, Karina Frimodt, er enig.

- Det bliver en helt anden finale nu. Det bliver mere lige, efter at Allan er røget ud. Men det fortæller også bare, at showet har været så uforudsigeligt i år.

Frimodt deltager for fjerde gang. Det er hendes første finale. Hun fik sin hidtil bedste placering i sæson 8 i 2011, hvor hun dansede med musikeren Ole Kibsgaard og blev nummer otte.

LÆS OGSÅ: Allans datter græd, da far blev stemt videre

Selvom Uffe Holm er glad for at have sluppet af med publikumsyndlingen, så pointerer han også, at han intet ondt har at sige om fodboldlegenden.

- Det er vigtigt at understrege, at jeg har stor respekt for Allan. Han har virkelig konklet hårdt og gået lige så meget op i det som os andre. Jeg havde da også troet, at de ville råbe Allans navn op først. Jeg var slet ikke i tvivl om, at han ville komme i finalen, siger han, inden han slår fast, at målet nu er klart: Det eftertragtede plastiktrofæ skal med hjem til Holte.

- Jeg kan bare sige, at Mie og Mads skal kigge sig rigtig godt over skulderne, for Uffe Holm kommer med 230 kilometer i timen i næste uge, smiler han.

LÆS OGSÅ: SE ALLE BILLEDERNE: På besøg hos Vild med dans' systue

Marginaler afgør finalen
Overraskelsen over at være nået til finalen - og at have ellimineret hele Danmarks fodboldlegende - var ikke mindre hos bordtennisspilleren Mie Skov og Mads Vad.

- Det er så vildt, at vi er i finalen. Vi forstår det ikke rigtig. Vi troede, at han (Allan, red.) var urørlig, lød det fra de to, efter kameraerne var slukket, lyset dæmpet og orkesteret gået hjem.

De er enige med Karina Frimodt. Finalen på fredag bliver helt anderledes nu. Alt kan ske.

- Vi får den mest lige finale i historien. Det bliver marginalerne, der kommer til at afgøre den, spår Mads Vad.

- Ja, det bliver en fantastisk finale. Og det er simpelthen så overvældende at være i den, supplerer Mie Skov.

De to håber, at det er deres dans, der har sendt dem i finalen, mere end det har været en uvilje mod, at Allan Simonsen skulle ende der. Men samtidig lovpriser de også "Spurven fra Vejle".

- Han har været hele holdets far. Backstage har han været en gentleman. Det har virkelig været en fornøjelse at lære ham at kende.

LÆS OGSÅ: Allan: Jeg trækker mig ikke

Vil knokle røven ud af bukserne
Det kan godt være, at Uffe Holm har tænkt sig at spurte fra Mie og Mads med 230 kilometer i timen, men det kommer ikke til at ske, hvis det står til bordtennisspilleren og garvede Mads Vad, der som den eneste af de fire på gulvet i finalen rent faktisk ved, hvordan det er at vinde en Vild med dans-finale. Han vandt i 2010 sæson 7 sammen med tv-værten Cecilie Hother.

- Vi fik fire titaller i dag, og målet er, at vi skal derop igen. Og vi kan bare sige, at vi kommer til at træne røven ud af bukserne i den næste uge, siger Mads Vad og lover, at han især vil ligge arbejde i at skabe en fantastisk freestyle, der dog ikke vil fortælle hvad vi kan forvente os. Og dog.

- Den bliver fantastik. Så meget vil jeg godt røbe, griner han.

Populære historie om de kendte

Læs historien her >>
Jette fra Mig og min mor har tabt sig 35 kilo efter fedmeoperation.

Læs historien her >>

Sandra fra Ekstremt fed kunne ikke holde sit vægttab - nu er hun igen for tyk.

Læs hvorfor her >>

Se alle de 12 par i Vild med Dans 2013 nedenfor

Sponsoreret indhold