Kendte

Forældre flyves ind fra hele verden til finalen

22. marts 2014 af Martin Hjort/StarPress, foto: DR
Både for Lucy og Anthony har de fleste X Factor-aftener været uden deres forældre i studiet som de øvrige deltagere. Lucys forældre bor i Pakistan, mens Anthonys mor lever i Florida i USA. De håber begge, at se deres forældre i finalen.

Hun har været favorit lige fra første gang, vi oplevede hende til auditionen tilbage i januar. Nu, knap tre måneder senere, står hun der så. I finalen. Godt halvfems minutter fra den endelige sejr. Men det er dog ikke noget, Lucy Mardou, eller Synne-Louise Terjesen som er hendes rigtige navn, har tænkt meget over.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg har taget én uge af gangen, så jeg er meget overvældet, glad og taknemmelig over pludselig at stå der, siger hun.

Lucy Mardou er født og opvokset i Norge, men hun har boet i Danmark siden 2012, hvor hun flyttede ind i Thylejren sammen med sin danske kæreste. Hendes forældre bor i Pakistan, hvor faren arbejder på den norske ambassade, så det er ikke meget, hun ser til dem. Men det ændrer sig i den kommende uge. Nu, hvor hun er kommet i finalen, har de lovet, at de vil flyve hjem for at overvære forhåndsfavoritten i finalen.

- Ja, det er rigtigt, at de kommer hjem. Det bliver så dejligt. Jeg glæder mig til at se dem. De har været og se mig én gang tidligere, men ellers er det ikke meget, vi har set til hinanden, siger hun og fortæller, at hun også gælder sig til at vise dem parrets lille baby, som forældrene af gode grunde heller ikke har set meget tid, siden fødslen for 13 måneder siden.

Også Anthony fra duoen Anthony Jasmin har måtte optræde de fleste fredage uden begge sine forældre i studiet. Hans far og mor er skilt og mens hans far bor i Danmark, bor hans mor, Mariana, og to søskende, Victor og Sissi, i USA.

Moren var på besøg i sidste og forrige uge. Alligevel håber Anthony, at det bliver muligt at få sin mor fløjet hjem til finalen.

- Jeg håber på, at jeg kan samle penge nok sammen til, at jeg kan købe en billet til hende. Det ville være dejligt, siger han.

Populære historie om de kendte

Vild med Dans gjorde Vickie Jo invalid

Læs også masser af historier om De unge mødre på udeoghjemme.dk

Hos Ude og Hjemme følger vi også De unge mødre fra Kanal 4 på tæt hold, så du kan få alt det med, som du ikke ser på tv.

Se galleriet med de nye unge mødre fra sæson 17 nedenfor.

Sponsoreret indhold